Χατζηνικολάου: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον δημοσιογράφο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική εκπομπή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί για αρκετή ώρα στο ζήτημα με το ντιμπέιτ ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις.

Έριξε τη «βόμβα» για το ντιμπέιτ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έριξε σήμερα τη «βόμβα», καθώς όπως είπε είναι στον «αέρα» η διεξαγωγή του ντιμπέιτ την 1η Ιουλίου, αφού ενδέχεται η επόμενη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ να συμπέσει με αυτή την ημερομηνία.

Και αυτό θα γίνει γιατί όπως έχει γνωστό στη Σύνοδο που έγινε χτες και σήμερα, δεν υπήρξε συμφωνία για τον διάδοχο του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Δική μου πρόταση η Στεφανία Μουρελάτου»

Επίσης ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η αντικαταστάτριά του, Στεφανία Μουρελάτου, μετά την άρνησή του να συμμετέχει στο ντιμπέιτ, ήταν δικιά του επιλογή, ενώ έπλεξε το εγκώμιό της λέγοντας: «Η Στεφανία Μουρελάτου είναι δική μου πρόταση να πάει στο ντιμπέιτ. Είναι εξαιρετικά συγκροτημένη και σοβαρή συνάδελφος και είναι κατά τη γνώμη μου από τα μεγάλα νέα αστέρια του πολιτικού ρεπορτάζ».

Δεμένα τα χέρια των δημοσιογράφων στο ντιμπέιτ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και για τις λιγοστές δυνατότητες που έχουν οι δημοσιογράφοι στο ντιμπέιτ, αφού «Μέσα από κλήρωση θα βγει τι ερώτηση θα κάνεις στον καθένα. Δηλαδή θα ρωτήσεις τον Λεβέντη, παράδειγμα, αν η κλήρωση σου βγάλει εξωτερική πολιτική, θα ρωτήσεις τον Κουτσούμπα αν η κλήρωση σου βγάλει ερώτηση για τα αμυντικά. Και θα ρωτήσεις τους δύο αρχηγούς, για το περιβάλλον τον Μητσοτάκη και για τη ναυτιλία τον Τσίπρα».

«Ζούμε σε δουλοπαροικία»

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και για το γεγονός ότι το ντιμπέιτ είναι αποκλειστικό προνόμιο των δημοσιογράφων που δουλεύουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και έχουν αποκλειστεί αυτοί που δουλεύουν στις εφημερίδες.

neaselida.gr