Τρεις πολλά υποσχόμενες μετοχές ακινήτων προτείνει ο Βασίλης Μηλιώνης

Η ακίνητη περιουσία εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο κερδοφόρες και πολλά υποσχόμενες επενδύσεις που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να προστατεύσει το οικονομικό μέλλον του. Η επένδυση στο προϊόν ακινήτων δεν χρειάζεται να είναι σε φυσική μορφή ή σε κτίριο. Το «παιχνίδι» με το απόθεμα ακινήτων θα μπορούσε επίσης να είναι μια μέθοδος για να αποκομίσετε κέρδη με χαμηλότερο κίνδυνο και έναν βολικό τρόπο για να διατηρήσετε την επένδυση ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, ο Βασίλης Μηλιώνης, ειδικός σε θέματα επενδύσεων και ακινήτων, προτείνει διάφορες επιλογές μετοχών ακινήτων που μπορούν να δοκιμάσουν οι επενδυτές.

CoreSite Realty (NYSE: COR)

Το CoreSite Realty επικεντρώνεται στην κατασκευή και λειτουργία καθώς και στη συντήρηση κέντρων δεδομένων. Η υπηρεσία αυτής της εταιρείας έχει υψηλές απαιτήσεις στη σημερινή βιομηχανία, όπου όλα βασίζονται στο ψηφιακό σύστημα. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι ένας από τους ισχυρούς λόγους για να επιλέξετε αυτό το απόθεμα για επένδυση. Οι άνθρωποι ή τα ιδρύματα θα τα χρειάζονται πάντα. Τους τελευταίους 12 μήνες, το απόθεμα αυτής της εταιρείας αυξήθηκε κατά 9%. Με μέρισμα 4%, αυτή η μετοχή προσφέρει μια κερδοφόρα επένδυση.

Hannon Armstrong Βιώσιμη Υποδομή (NYSE: HASI)

Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης πολλά υποσχόμενες επενδύσεις στο χρηματιστήριο ακινήτων. Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε επίσης ότι ένας επενδυτής που θέλει να επενδύσει  με κριτήρια Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής διακυβέρνησης (ESG) πρέπει να θεωρήσει το HASI ως το απόθεμα όπου μπορούν να βάζουν τα χρήματά τους. Ένα από τα πλεονεκτήματα της Βιώσιμης Υποδομής Hannon Armstrong είναι ότι έχει συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει ένα ισχυρό backup, το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να επιβιώσουν όταν προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όσον αφορά το ρεκόρ της, η αξία της μετοχής HASI έχει αυξηθεί κατά 79% από την IPO της, με μέρισμα 2,6% ετησίως.

St. Joe Company (NYSE: JOE)

Η εταιρεία St. Joe είναι μια εταιρεία ανάπτυξης γης, που επικεντρώνεται στην κατασκευή κτιρίων κατοικημένων περιοχών σε ζεστά κλίματα κατά τη διάρκεια του ψυχρότερου καιρού στο Βορρά. Αυτή η περιοχή λειτουργίας της εταιρείας βρίσκεται στη Φλόριντα, όπου ο ζεστός καιρός διαρκεί πολλούς μήνες το χρόνο και έτσι μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για άτομα που ζουν σε ψυχρότερες περιοχές. Αυτό το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ειδικά για άτομα που θέλουν να απελευθερωθούν συναισθηματικά από το άγχος τους λόγω της πανδημίας. Επιπλέον, αυτή η εταιρεία χτίζει  πολλά καταλύματα για τα κύρια ακίνητά της, όπως εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις. Πέρυσι, αυτή η μετοχή της εταιρείας αυξήθηκε κατά 74% με μέρισμα κάτω του 1%. Παρόλο που κατατάσσεται ως μερίδιο αξιολόγησης Β, ο Βασίλης Μηλιώνης το προτείνει ως μία από τις πολλά υποσχόμενες μετοχές ακινήτων που μπορούν να αναπτυχθούν στο μέλλον.