Τραγωδία - Την κατασπάραξαν καρχαρίες μπροστά στα μάτια των γονιών της

Η 21χρονη Jordan Lindsey από την Καλιφόρνια κολυμπούσε κοντά στο Rose Island όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις καρχαρίες, αναφέρεται σε ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας στην οποία σημειώνεται ότι οι γονείς της είδαν τους καρχαρίες να πλησιάζουν την κόρη τους, της φώναξαν έντρομοι για να την προειδοποιήσουν αλλά εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το abcnews.go.com, το δεξί της χέρι είχε ακρωτηριαστεί και έφερε τραύματα από τα δαγκώματα των καρχαριών στο αριστερό της χέρι και στα πόδια της. Η άτυχη 21χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

“Η Jordan ήταν 21 ετών, ήταν μία υπέροχη κόρη και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήδη μας λείπει φρικτά. Αγαπούσε πολύ όλα τα ζώα. Είναι πολύ ειρωνικό ότι έφυγε από τη ζωή έπειτα από επίθεση καρχαρία”, είπε ο πατέρας της μιλώντας στο ABC News.

Σε δημοσίευμα της η Daily Mail αναφέρει ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος μαζί με τους γονείς της προκειμένου να κάνουν καταδύσεις και να δουν τους γουρουνάκια που ζουν στο νησί.