Τραγωδία στην Καλογρέζα: Ο γιος του θύματος μίλησε στις κάμερες! (Video)

Η τραγωδία στην Καλογρέζα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο με τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται και για την ζωή του 87χρονου! Το "ματωμένο δελτίο" οδήγησε στον θάνατο αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα!

Αυτό που ερευνά η Ασφάλεια είναι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δύστυχος ηλικιωμένος τερμάτισε τη ζωή του και το κυριότερο αν κάποιοι φέρουν ευθύνες για αυτή την τραγική απόφαση. Μάλιστα, επικεντρώνονται και στα τέσσερα πρόσωπα τα οποία αναφέρει στην επιστολή του και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Σε ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" για την τραγωδία αυτή, ρωτούσε όσους γνώριζαν το θύμα και πως ήταν η ζωή του. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο γιος του!

undefined

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι στην γειτονιά του θύματος με την τραγική αυτή κατάληξη αφού όπως ισχυρίζονται ήταν ένας άνθρωπος με σώας τα φρένα! Από τη στιγμή που κέρδισε το τυχερό δελτίο η οικογένεια του το πήρε μέσα από τα χέρια. Αυτές είναι οι μαρτυρίες των φίλων και γνωστών! Κανείς δεν περίμενε αυτήν την τραγική κατάληξη!

Φανερά εκνευρισμένος με όλες αυτές εξελίξεις μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής! Ο γιος του από τον πρώτο του γάμο μίλησε για την υπόθεση και αναφέρθηκε στις Ελληνικές Αρχές!

Μία δήλωση ήθελε να κάνει κυρίως ο γιος του αυτόχειρα: "Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί" δήλωσε και έφυγε. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν πρόλαβε να ρωτήσει τίποτα παραπάνω τον γιο του.

Δείτε το βίντεο: