Τραγωδία στην Ικαρία: Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της 34χρονης αστροφυσικού;

Μέσω του σήματος του κινητού της Νάταλι Κρίστοφερ, κατάφεραν οι αστυνομικοί να βρουν τη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή η 34χρονη Αγγλίδα που είχε εξαφανιστεί στηνΙκαρία.

Ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αγγλίδας αστροφυσικού γράφτηκε σήμερα όταν η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε νεκρή, σε χαράδρα με μεγάλο βάθος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατά την πτώση της, αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Οι αστυνομικοί εστίασαν τις έρευνες στην Ικαρία στη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά η άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικός αξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους παρέχει η τεχνολογία.

Τραγωδία στην Ικαρία: Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της 34χρονης;

Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα.

Τραγωδία στην Ικαρία: Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της 34χρονης αστροφυσικού;

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν την υπηρεσία geotagging (γεωεντοπισμού) και είχαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρίσκεται το τηλέφωνο. Επειτα από αυτό, ήταν θέμα χρόνου πλέον για τις ειδικές ομάδες διασωστών να φτάσουν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 34χρονη.

Πηγή:athensmagazine.gr