Το τροχαίο ατύχημα και ο θάνατος συνεργατών πρωινής εκπομπής του Star που κανείς δε γνώριζε

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε το κοινό της κάνοντας δύο συγκλονιστικές αποκαλύψεις για δύο ανθρώπους που δούλεψαν πίσω από τις κάμερες τις εκπομπής της.

Δύο μέλη της ομάδας μοντάζ της εκπομπής και η τραγικές τους ιστορίες έγιναν γνωστές από τα λόγια της παρουσιάστριας για πρώτη φορά στο αέρα της εκπομπής.

«Η Βενετία μας, που ήταν στο μοντάζ, δυστυχώς μετά από ένα ατύχημα τους τελευταίους μήνες είναι στο σπίτι της… Ερχόταν στη δουλειά, πήγαινε να πάρει τον καφέ της σε ένα συνηθισμένο σημείο και πέρασε ένας οδηγός και την πέταξε μακριά τη στιγμή που πήγαινε να πάρει τον καφέ της. Την περιμέναμε για να μοντάρει, ήταν συνεπής στο ραντεβού της και τότε ανησυχήσαμε. Αφού ξύπνησε από το λήθαργο, γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της, επικοινώνησε και είπε όλη την αλήθεια. Τέλος στο μοντάζ θέλω να μείνουμε στην απώλεια ενός ανθρώπου που μας στιγμάτισε και μας δυσκόλεψε την καθημερινότητά μας του Παντελή του Γαλάνη.

Ο Παντελής ήταν εδώ μαζί μας την Παρασκευή, μας κέρασε γλυκά γιατί οι εξετάσεις του ήταν καλές μεσολάβησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η μανούλα του τον αναζητούσε τη Δευτέρα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο, όπως συνήθιζε… Ο Παντελής δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Ο Παντελής είχε πάθει έμφραγμα. Ο Παντελής ήταν το στήριγμα και η κολόνα αυτής της εκπομπής. Με τρία παιδιά ξεκινήσαμε στο μοντάζ, τη Φανή, τη Βενετία και τον Παντελή…

Σκεφτείτε το δικό μας συναίσθημα να βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή όταν η Βενετία έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο και ο Παντελής έχει φύγει από τη ζωή και η Φανή έμεινε μόνη στο μοντάζ να ανάβει το καντηλάκι στον Παντελή, γιατί έτσι είναι οι εκπομπές. Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς.» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Πηγή: dailymedia.gr