Το FGA Center και ο Δρ. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος στην Ευρωδιάγνωση Κέρκυρας

Το FGA Center και ο Δρ. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος στην Ευρωδιάγνωση Κέρκυρας 

Ο  Δρ. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος    (Γενετιστής- Νευροφυσιολόγος) και επιστημονικός δ/ντης του  κέντρου  FUNCTIONAL GENOMIC APPLIED CENTER (FGA Center)  με  έδρα την Αθήνα,  δραστηριοποιείται τώρα και στην Κέρκυρα, στην ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ Κέρκυρας, 8η Παρ. Ι. Θεοτόκη, Παλ. ΚΤΕΛ, όπου και θα βρίσκεται την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2024.  

 

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Λειτουργικής Γονιδιωματικής εφαρμόζει ειδικές εξατομικευμένες εξετάσεις (Ιατρική Ακριβείας, Precision Medicine), που αποσκοπούν στην πρόληψη, την αντιμετώπιση  και την πορεία των Αυτοάνοσων και Χρόνιων Νοσημάτων.  

Στοχεύει σε στρατηγικές πρόληψης και αντιμετώπισης που λαμβάνουν υπόψη την ατομική μεταβλητότητα της κυτταρικής λειτουργίας είτε/και το ατομικό γενετικό προφίλ, που επηρεάζονται και μεταβάλλονται από το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής μας. Τα αποτελέσματα ερευνών συνεχώς επιβεβαιώνουν, ότι η πρόληψη και η αντιμετώπιση των μη μεταδοτικών και χρόνιων ασθενειών απαιτεί παρεμβάσεις που στοχεύουν ταυτόχρονα σε πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου. Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα κάθε ανθρώπου στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας εργαλεία από τον τομέα της Γενετικής και της μοριακής βιολογίας.  

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε και για να ενημερωθείτε για τις  υπηρεσίες  μας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη δική σας περίπτωση, καλέστε στο 2103390340 ή επισκεφθείτε το site www.fgacenter.gr .