Το δυνατό χαρτί του Βελόπουλου στη B3 Αθήνας: Υποψηφιότητα νίκης και ευθύνης ο Αθανάσιος Μιχαήλ στο Νότιο Τομέα!

Αθανάσιος Μιχαήλ: ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που αλλάζει τα δεδομένα στο Νότιο Τομέα!
Ψηφοδέλτιο νίκης και ακόμα πιο ισχυρής παρουσίας στη Βουλή "κατεβάζει" η Ελληνική Λύση στη Β3' Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών, με ένα όνομα να ξεχωρίζει, αυτό του Αθανάσιου Μιχαήλ!
 
Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, με μοναδικό σκοπό καθόδου στις εκλογές να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων του Νότιου Τομέα Αθηνών! Χωρίς δεσμεύσεις, με σκληρή δουλειά, είναι έτοιμος να κάνει πραγματικότητα το όραμά του και να διαθέσει όλες τους τις δυνάμεις στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου!
 
Προτεραιότητά του πάντα η επαφή με όλους τους πολίτες ώστε να γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα που τους απασχολούν σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.
 
Λειτουργώντας πάντοτε με υψηλή αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και έχοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για τον πλησίον, ζει με ένα μότο: «δούλεψε σκληρά και θα ακολουθήσει το αποτέλεσμα».
 
Γιατί ζητάει τη στήριξή σας

"Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι όμως: Αποφασιστικός, Εργατικός, Συνεπής, Δίκαιος, Ευέλικτος.

Έχω πράγματα να προσφέρω στον Νότιο Τομέα. Θέλω να προσφέρω και μπορώ.

Θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω τον κάθε στόχο που θα τεθεί, υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Θα παλέψω για να γίνω μέρος της λύσης του προβλήματος, και όχι μέρος του ίδιου του προβλήματος.

Θα εργαστώ σκληρά για να δώσω λύσεις με έργα και όχι με λόγια. Λύσεις ουσιαστικές, όχι θεωρητικές".
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!
"Θέλω να με στηρίξεις γιατί είμαι άφθαρτος. Δεν μπαίνω σε κομματικά στεγανά. Είμαι βαθιά δημοκράτης. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του τόπου. Πιστεύω στις δυνατότητες μας και της χώρας γενικότερα και εκνευρίζομαι με την ανικανότητα και την απραγία. Πάνω απ’ όλα, είμαι και θα παραμείνω ένας από σας, με ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!".
Οι επερχόμενες εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για τη χώρα. Χρειάζεται να μπουν στη Βουλή, άνθρωποι ικανοί, έτοιμοι να διαθέσουν το 100% των δυνάμεών τους αποκλειστικά και μόνο στους πολίτες, χωρίς να εξυπηρετούν οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα εκτός από τα δικά τους.
Η κάθοδος του Αθανάσιου Μιχαήλ, στη Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθηνών με την Ελληνική Λύση αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα και δημιουργεί νέα δυναμική!
Βιογραφικό Αθανασίου Μιχαήλ
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 25 Ιουλίου 1972. Έλαβα την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Gemological Institute of America (GIA) από το οποίο αποφοίτησα με Bachelor Degree.

Στη συνέχεια σπούδασα με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Πανεπιστήμια University of Nevada & Northwestern University – Kellogg School of Management.

Ήμουν πάντα ενεργός πολίτης και έχω συγγράψει δεκάδες άρθρα για θέματα που άπτονται της πολιτικής, κοινωνικοοικονομικής και πολιτισμικής πραγματικότητας της πόλης όπου ζω και της Ελλάδας ευρύτερα.

Στις βαθύτερες αναζητήσεις μου δημιούργησα έναν Αγιογραφικό Οίκο Χειροποίητων Αγιογραφιών, με στόχο και σκοπό την καταξίωση της εκκλησιαστικής τέχνης προκειμένου να τεθούν σε κυκλοφορία έργα εξ’ ολοκλήρου στο χέρι με άριστη φιλοτεχνική απόδοση, εκφράζοντας έτσι τα ΕΠΕΚΕΙΝΑ, τα μεταμορφωμένα, το Άκτιστο Φως!

Επαγγελματικά, με απασχόληση άνω των δέκα ετών στον χώρο των πολυτίμων λίθων, δραστηριοποιούμαι και συμμετέχω σε διάφορες εταιρείες, όπως: Εμπορίας Επίπλων,  Υπηρεσίες Χώρου Στάθμευσης & Πρατήρια Υγρών Καυσίμων.