ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας είναι ότανέχει αποδεχτεί αυτό που είναι.

Το σημαντικό δεν είναι να μην φαίνεσαι την ηλικία που είσαι,αλλά να είσαι πολύ όμορφη για την ηλικία που είσαι.Αυτό επιτυνχάνεται με το να νοιώθεις εσύ πολύ όομορφα μέσα σου, να έχεις αποδεκτεί αυτό που είσαι,και να φροντήζεις τον εαυτό σου,αποφευγοντας κυρίως κάποια λάθη που θα δείχνεις μεγαλυτερη από αυτό που είσαι.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις και δείχνεις μεγαλύτερη, αδικώντας τον εαυτό σου;

Φρόντησε τα δόντια σου: Προσεγμένη οδοντοστοιχία σημαίνει ένα λαμπερό χαμόγελο! Φρόντισε τα δόντια σου για να δείχνεις πάντα νέα.Φαρδιά ρούχα που "χάνετε"το σώμα σου.Ανεξάρτητα από την ηλικία μας οι γραμμές που μας ταιριάζουν είναι αυτές που πρέπει να φοράμαι.Δεν χρειάζετε να έχεις ανασφάλεια για τις "τυχών"ατέλειές σου.

Παπούτσια φθαρμένα,ή παπούτσια που είναι άχαρα στο πόδι σου.Πρόσεξε τα παπούτσια που φοράς καθώς πολύ εύκολα μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη.

Μην ξεχνάς ποτέ το κραγιόν:Όσο μεγαλώνεις,να ξέρεις ένα απαλό χρώμα στα χείλη, χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο,και νεανικότητα,πρόσεξε όμως μην χρησιμοποιείς έντονες αποχρώσεις μετά τα 50

Στιλιζαρισμένα μαλλιά :Μεγαλώνοντας ,θα πρέπει να προσέξουμε το υπερβολικό στιλιζάρισμα στα μαλλιά,κανουν το πρόσωπο να φαίνεται άγριο και κουρασμένο.Προτιμήστε ανάλαφρα,και μοντέρνα χτενίσματα.

 Το πολύ έντονο μακιγιάζ: Οι πολύ έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, και τα πολλά προιόντα,θα "βαρείνουν το δέρμα σου και θα σου προσθέσει χρόνια.

Το πανωφόρι σου:Το πιο κλασικό πανωφόρι ένα παλτο που έχει φθαρεί από τον χρόνο,είναι κακή επιλογή.Επίλεξε ή ένα ανοιχτόχρωμο παλτό σε μοντέρνα γραμμή ή ένα ενδιαφέρον τζάκετ,και σακάκια που σε κολακεύουν.

Βάλε το παντελόνι που σε κολακεύει:Φρόντισε τα παντελόνια που φοράς να ταιριάζουν με τις αναλογίες σου,με τον σωματοτυπό σου,και  να  σε κολακεύουν.Πρόσεξε επιλογές που είναι λάθος, ένα πολύ φαρδύ παντελόνι ή ένα χαμηλοκάβαλο τζιν, μετά τα 40 καλό είναι να αποφεύγονται.

Ανελλιπώς η σωστή περιποίηση προσώπου: Σωστά προϊόντα καθαρισμού, οι κατάλληλες κρέμες ημέρας και νύχτας και μην ξεχνάς το αντηλιακό... μόνο με την καθημερινή φροντίδα θα κάνεις τον χρόνο φίλο σου.