ΤΑ 4 ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τον δρόμο του διαζυγίου.Οτρόπος βέβαια του χωρισμού διαφέρει,καθώς κάποια ζευγάρια χωρίζουν κάτω από πολιτισμένες και φιλικές συνθήκες και άλλα ζευγάρια επιλέγουν να έχουν ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο γεμάτο συγκρούσεις.

Μετά το διαζύγιο όσο και συγκρουσιακό να ήταν ,θα πρέπει να βρεθούν εκείνες οι ισορροπίες που χριάζονται, απο την στιγμή που είστε γονείς,για να μην κάνετε τραγικά λάθη με την ανατροφή των παιδιών σας.

Αυτά είναι τα 4 πιο συχνά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε στην ανατροφή των παιδιών σας

Μην το παρακάνετε με τα υλικά αγαθά που δίνετε στο παιδί σας για να το..εξαγορέσετε και να φαίνεται ο άλλος γονιός τσιγκούνης...ουσιαστικά στον μόνο που κάνετε κακό είναι στο παιδί σας.

Σε καμοία περίπτωση μην χρησιμοποιείσετε το παιδί για να μεταφέρει ...δικά σας μηνύματα στον πρώην σύντροφο με σκοπό να τον πληγώσει.Τα παιδιά καταλαβαίνουν και αυυό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή.

Μην βάζετε το παιδί σας στην μέση...να επιλέξει στρατόπεδο, μην κατηγορείτε ποτέ τον άλλο γονιό στο παιδί σας.Έτσι δηλητηριάζετε την ψυχή του και μόνο κακό θα του κάνει!Το παιδί σας έχει ανάγκη να αγαπάει και τους δύο του γονείς,είναι βασικό θεμέλιο για την ζωή του σαν ενήλικας.

Μην χρησιμοποιείτε το παιδί για να αλιεύετε πληροφορίες για τον πρώην σύνροφο! Το παιδί καταλαβαίνει και έρχετε σε πολύ δύσκολη θέση,μην το κάνετε αυτό.