Τα 3+1 διαχρονικά μυστικά ομορφιάς!

Θες και εσύ να αποκτήσεις και εσύ διαχρονική ομορφιάΣου έχουμε 4 έξυπνα tips για να το καταφέρεις.

Πολλές φορές επειδή βιαζόμαστε ή απλά από συνήθεια παραλείπουμε μερικά βήματα που κάνουν τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά κόλπα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει για να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο και ισορροπημένο μακιγιάζ που διαρκεί χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει ώρες για αυτό.
Για τη μάσκαρα: είναι ένα προϊόν που διατίθεται σε πολλές και διαφορετικές υφές που υπόσχονται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όμως όλες έχουν ένα κοινό: τους κόμπους. Για να μην κολλάνε ποτέ οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και "χάνουν" σε μήκος και όγκο, αμέσως μόλις εφαρμόσετε τη μάσκαρα και πριν στεγνώσει πρέπει να τις βουρτσίζετε με ένα καθαρό ειδικό βουρτσάκι χωρίς προϊόν. Αυτό δε θα αλλοιώσει σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα αρκεί να το κάνετε με απαλές κινήσεις.

Τα χείλη: όλες τείνουμε να έχουμε μια ελαφρά ή πιο έντονη κοκκινίλα στην περιοχή γύρω από χείλη μας. Εφαρμόζοντας λίγο concealer στη σωστή απόχρωση στις γωνίες γύρω από το στόμα, κάνει μεγάλη διαφορά καθώς όχι μόνο αναδεικνύει το χρώμα των χειλιών αλλά "ξεκουράζει" όλο μας το πρόσωπο.

To πλαίσιο του προσώπου: τα μάτια μας αποτελούν το πιο εκφραστικό σημείο όλου του προσώπου όμως είναι τα φρύδια που πλαισιώνουν την ομορφιά τους. Τα σωστά σχηματισμένα και τονισμένα φρύδια μπορούν να δώσουν ζωή και λάμψη στο πρόσωπό μας. Φροντίστε να είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα και γεμίστε με το κατάλληλο χρώμα όπου υπάρχουν κενά χωρίς να αλλοιώσετε το φυσικό τους σχήμα. Στο τέλος περάστε τα με μια διαφανή μάσκαρα για να τα σταθεροποιήσετε!

H προετοιμασία: ή απλά η χρήση primer. Οι μέρες που ξοδεύαμε ώρες και πολλά προϊόντα στο μακιγιάζ έχουν περάσει αλλά το μυστικό του primer παραμένει βασική προϋπόθεση. Πλέον τα προϊόντα όπως οι κρέμες bb/cc βοηθούν αφού ενυδατώνουν, προστατεύουν, περιποιούνται και καλύπτουν μόνο με μια κίνηση. Η χρήση primer όμως πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος μακιγιάζ θα εξασφαλίσει αψεγάδιαστη εφαρμογή, διάρκεια ενώ θα κάνει πόρους και ατέλειες λιγότερο έως καθόλου εμφανείς.

Η διαχρονική ομορφιά δε σχετίζεται απαραίτητα με κάτι μεγάλο και εξεζητημένο αλλά με μικρά σωστά βήματα κλειδιά που δίνουν την τελειότητα!