Σοκ! Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας γνωστός παρουσιαστής για κλοπή

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας γνωστός παρουσιαστής, μοντέλο και ηθοποιός για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΡΤ ο γνωστός παρουσιαστής που ήταν από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ της ελληνικής showbiz, συνελήφθη καθώς επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

Ο 58χρονος παρουσιαστής οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Σε στάση είδαν μια κοπέλα να μιλά στο κινητό τηλέφωνό της.

Ο φίλος του παρουσιαστή κατέβηκε από τη μηχανή και άρπαξε το τηλέφωνο της κοπέλας, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στη σύλληψη του παρουσιαστή και του φίλου του, με τον πρώτο να επαναλαμβάνει συνεχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είναι άρρωστος, πως είναι χρήστης…

Μάλιστα, αμφότεροι πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως.

Για μεγάλο διάστημα, ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ βρισκόταν σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής. Το γνωστό μοντέλο που είχε πάρει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές πάσχει από διπολική διαταραχή, ενώ είχε δώσει και μεγάλη μάχη για να σωθεί από τη χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά:

«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί , μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά.

Όταν τελείωσα τις ουσίες , έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου. Μετά , όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής , το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή , παράλληλα με συνεδρίες.

Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».

Το 2007 παρουσίασε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ τον Μάρτιο του 2008 έγινε θέμα όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του.

«Είμαι άρρωστος, ρε παιδιά. Είμαι χρήστης. Τα είχα κόψει επτά με οκτώ χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ξανάρχισα» ήταν οι πρώτες κουβέντες του στους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει στην περιοχή της Ομόνοιας.

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε μια ανάλογη κατάσταση: Είχε συλληφθεί και το 1998 στη Γλυφάδα, πάλι για κατοχή ναρκωτικών.

Τα επόμενα χρόνια χάθηκε από τη δημοσιότητα. Το 2014 αποκάλυψε δημόσια ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη, και για κάποια χρόνια απομονώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους όπου έχει εξοχικό μέχρι που βρέθηκε στο Δαφνί συνεχίζοντας τον αγώνα του ενάντια στην ψυχική νόσο.