Σκιάθος: Η βασίλισσα ήθελε μπαρμπούνια – Άφωνοι όταν τους είδαν στην ταβέρνα

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση. Οι γαλαζοαίματοι που έκλεψαν την παράσταση…

Vips και γαλαζοαίματοι επιλέγουν τη Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τις περισσότερες φορές.

Απτή απόδειξη τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο νησί, με διακριτικότητα, χωρίς να αντιληφτούν οι ντόπιοι την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος του Βόλου», τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκαν το νησί του Παπαδιαμάντη με πολυτελές καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων αντίστοιχα και έμειναν δύο μέρες, κάνοντας διακοπές ινκόγκνιτο.

Οσοι τους μίλησαν κάνουν λόγο για άτομα πολύ ευγενικά, τα οποία διακρίνονται για την απλότητά τους και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν επίδειξη πλούτου.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, τα μέλη της βασιλικής παρέας, δέκα τον αριθμό, απόλαυσαν θαλασσινές λιχουδιές σε παραλιακή ψαροταβέρνα, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την απλότητά τους.

Δύο ταξί τους παρέλαβαν από το πολυτελές σκάφος που ήταν δεμένο στο παλιό λιμάνι και τους μετέφεραν στην παραλιακή ψαροταβέρνα όπου απόλαυσαν το γεύμα τους.

Εκεί οι υπόλοιποι πελάτες, που είχαν πληροφορηθεί για τις αφίξεις τους, έμειναν άφωνοι όταν τους είδαν να βγαίνουν από τα ταξί.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δήμος Καβούρης ανέφερε στο taxydromos.gr, ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας επέλεξαν για το μενού φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών, χωρίς κάτι εξεζητημένο, που να προδίδει την καταγωγή ή την ταυτότητά τους.

«Ηταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου» είπε ο κ. Καβούρης.

Εντυπωσιακό είναι, εξάλλου, το γεγονός ότι σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων βρέθηκαν στο νησί του Παπαδιαμάντη μέλη διάσημων βασιλικών οικογενειών, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια, με διακριτικότητα στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso MS Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω.

Το καλοκαίρι πάντως συνεχίζεται και όπως εκτιμούν επαγγελματίες του νησιού οι βασιλικές αφίξεις ενδεχομένως θα συνεχιστούν, σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.