ΣΚΑΪ: Ποια θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Το κανάλι του ΣΚΑΪ κατάφερε τελικά να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και έτσι ο Τούρκος παραγωγός παραμένει στο Φάληρο, με τους όρους που του έβαλε ο σταθμός.

Ο ΣΚΑΪ αποφασίζει για παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν όλα τα προγράμματα του μεγιστάνα, καθώς οι ιθύνοντες είχαν καταστήσει από την αρχή σαφές ότι δεν θέλουν με τίποτα το Survivor και το Power of Love, καθώς είναι αρκετά ακριβά προγράμματα και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν ήταν απογοητευτικά.

Voice, Ελλάδα έχεις ταλέντο και My Style Rocks, όμως συνεχίζουν κανονικά. Μάλιστα, όσον αφορά κυρίως το τελευταίο στο οποίο θα υπάρξουν και αλλαγές, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τους συντελεστές του ριάλιτι.

Δηλαδή την παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή. Για την παρουσίαση έχουν ακουστεί τρία ηχηρά ονόματα. Της Μπέτυς Μαγγίρα, της Σάσας Σταμάτη, αλλά και της Ευαγγελίας Αραβανή, η οποία παρουσίασε και τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Για την κριτική επιτροπή, ο μόνος σίγουρος προς το παρόν είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ωστόσο, η παρουσία της Μπέτυς Μαγγίρα για δεύτερη χρονιά στο My Style Rocks θεωρείται δεδομένη. Το μόνο στο οποίο πρέπει να καταλήξουν είναι ο ρόλος που θα έχει η ηθοποιός.

neaselida.gr