Σε δύσβατη χαράδρα κοντά στο ξενοδοχείο το πτώμα της 34χρονης αστροφυσικού! Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Τραγική εξέλιξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού που έχει εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας από πεζοπόρο τμήμα διασωστών στο βάθος χαράδρας, στην περιοχή Κεραμέ του νησιού, όπου εντοπίζονταν από χθες οι έρευνες.

Εικάζεται ότι πρόκειται πιθανόν για την 34χρονη αλλά δεν έχει δοθεί επίσημη πληροφορία από την Αστυνομία, καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την προσέγγιση του πτώματος, την ανάσυρση και ταυτοποίησή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ. Επίσημα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη Βρετανίδα αστροφυσικό.

ASTROFYSIKOS1

Πάντως σύμφωνα και με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV Μαρίνο Αλειφέρη, σε επικοινωνία που υπήρξε με διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση του εντοπισμού της 34χρονης γυναίκας έχει εντοπιστεί μία σορός, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο σημείο ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού και θα προσπαθήσουν να ανασύρουν τη σορό προκειμένου να γίνει και η τυπική αναγνώρισή της από τον σύντροφό της.

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορείου Αιγαίου. Η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Πηγή:makeleio.gr