Πρώτος σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά ο Ημιτελικός του Just The 2 Of Us!

Tο 24% έφτασε σε τέταρτο το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη

Εδώ και πολλές εβδομάδες, το Just The 2 Of Us έχει γίνει το πιο αγαπημένο ραντεβού του Σαββατόβραδου. Ο ημιτελικός, που μεταδόθηκε live χθες το βράδυ, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά.
Στο σύνολο του κοινού, μαζί με τα break, το Just The 2 Of Us –που διήρκησε περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο και ολοκληρώθηκε στις 1:45-, κατέγραψε μέσο όρο πάνω από 16%, φτάνοντας στο τέταρτο της αποχώρησης το 24%.
Ακόμα πιο ψηλά κινήθηκαν τα εμπορικά γυναικεία κοινά 18-44, με την τελευταία μισή ώρα του σόου να καταγράφει μέσο όρο 26,5%.
Καθώς ο ημιτελικός του Just The 2 Of Us μεταδόθηκε για πρώτη φορά live, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει κατά τη διάρκεια του σόου το ζευγάρι που ήθελε να παραμείνει και η ψήφος του να κρίνει το αποτέλεσμα της βραδιάς.
Στις ψηφιακές εφαρμογές του OPEN συμμετείχαν 300.000 άτομα για να ψηφίσουν και να παρακολουθήσουν online το σόου και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που έφερε μια διπλή αποχώρηση, επιφύλασσε εκπλήξεις: το J2US αποχαιρέτησε ένα ζευγάρι που ήταν φαβορί για τον τελικό, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, παρόλα τα δεκάρια που πήραν χθες από την κριτική επιτροπή. Αποχώρηση είχαμε και για τον Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή –και από Δευτέρα και στην τηλεόραση καθώς θα συμπαρουσιάζουν την νέα πρωινή εκπομπή του Open Καλοκαίρι Not, μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκαβα.
Το ζευγάρι στο οποίο το κοινό χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό, παρά τη χαμηλή του βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, «η χαρά του παιχνιδιού» όπως τους αποκαλούν οι κριτές και ο Νίκος Κοκλώνης, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα σχόλια των τηλεθεατών στο τουίτερ, στο οποίο το #j2us κάθε Σαββατόβραδο γίνεται σταθερά νο1 trend.