Πρωτοφανής αγγελία σπιτιού στου Γουδή, γίνεται viral στο διαδίκτυο

Αγγελία σπιτιού: Ο κακός χαμός… με αγγελία σπιτιού! Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Γουδή. Το διαμέρισμα είναι 73 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για γωνιακό διαμέρισμα, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Επίσης, είναι κατασκευής 1984 και είναι κατάλληλο ακόμη και για επαγγελματική χρήση.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το παράδοξο στη συγκεκριμένη αγγελία είναι ότι αναφέρει πως σε αυτό το σπίτι κατοικεί 75χρονος. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος κύριος έχει θέσει όρο παρακράτησης δικαιώματας αποκλειστικής οίκησης. Δηλαδή, ακόμη κι αν κάποιος το αγοράσει, δεν θα έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει. Για να κάνει χρήση της αγοράς του, θα πρέπει πρώτα να «φύγει» ο 75χρονος άνδρας και έπειτα να περάσει η χρήση της οικίας στα δικά του χέρια. Πρωτοφανές και παράδοξο γεγονός, το οποίο όμως είναι αληθινό και συμβαίνει στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιοι να έχουν δει κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει. Όμως, σίγουρα δεν θα μιλούσαν για κάποιο πραγματικό γεγονός. Ίσως να επρόκειτο για κάποια κωμική ταινία. Εδώ, όμως, μιλάμε για πραγματικότητα…
Αγγελία σπιτιού – Περιγραφή διαμερίσματος:
Διαμέρισμα, 73 τ.μ., στην περιοχή Κέντρο Αθήνας, Γουδή

«ΓΟΥΔΗ διαμέρισμα 73 τ.μ., 2ου, γωνιακό, 2 υ/δ, κατασκευή ’84, μπάνιο, κεντρική θέρμανση, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, Ανετο διαμερισμα 73 Τμ, 2 Υ/δ στο Γουδή, κοντα΄στο πάρκο. Κατασκευή 1984, 2ου Οροφου. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Κατοικεί 75χρονος, με τον όρο εφ’ όρου ζωής παρακτάτησης δικαιώματος αποκλειστικής οίκησης. Δικαίωμα χρήσης έχει και ο αγοραστής μετά την αποβίωση του ηλικιωμένου. Τιμή 64.000€ (147373). Golden Home».

Πρωτοφανής αγγελία σπιτιού

Πρωτοφανής αγγελία σπιτιού

Αγγελία σπιτιού – Περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα:
Έτος Κατασκευής: 1984
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια/ WC: 1
Εμβαδόν: 73

Αγγελία σπιτιού – Στατιστικά αγγελίας και επικοινωνία:
Η αγγελία έχει έως τώρα: 467 επισκέψεις
Αγγελία από: Επαγγελματία