Πουά πουκάμισο: Πως θα το συνδιάσετε για στυλάτες εμφανίσεις

Το πουά...ένα διαχρονικό σχέδιο που αυτή την Άνοιξη είναι και τάση, αγαπημένο prints για τις γυναίκες.

Μπορείτε να το συνδιάσεται εύκολα τόσο με μονόχρωμα ρούχα, άλλα και με διαφορετικά prints, όπως τα ριγέ, στοιχείο που θα απογειώσει ένα ντύσιμο. Το πιο σύνηθες κομμάτι ρουχισμού με αυτό το prind είναι το γυναικείο πουά πουκάμισο.

Πρόκειται για ένα  κομμάτι  μπαλαντερ της ντουλάπας μας, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες το ίδιο σωστά.Εχει κομψό αλλα και χαλαρό ύφος για να ταιριαξει είτε το φορέσουμε στο γραφείο είτε για μια χαλαρή

Στα μαγαζιά θα βρείτε πολλά χρώματα χαρακτηριστικοί χρωματισμοί είναι το ασπρόμαυρο, το μπλε άσπρο, αλλά και το κόκκινο με το λευκό.

Πώς θα συνδυάσετε ένα πουά πουκάμισο  •  Βάση στον σωματότυπο σας θα επιλέξετε το σωστό μέγεθος πουά μοτίβου. Ειναι καλό να γνωρίζετε ό,τι τα μεγάλα prints τείνουν να προσθέτουν όγκο.
  • Η πιο ασφαλείς ιδέα για επιτυχιμένους συνδυασμούς με πουά ρούχα είναι να κινηθείτε στα ίδια χρώματα.Αν για παράδειγμα έχετε επιλέξει ένα ασπρόμαυρο πουά πουκάμισο, συνδυάστε το με άσπρο ή μαύρο παντελόνι ή φούστα.
  • Μια γυναίκα με μεγάλο στήθος είναι προτιμότερο να επιλέγει μεγάλες τελείες, ενώ μια γυναίκα με μικρό στήθος μικροσκοπικές.
  • Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, συνδυάστε ένα πουά γυναικείο πουκάμισο με έντονα χρώματα ή με παστέλ αποχρώσεις.
  • Ενας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι του polka dot shirt με ουδέτερες αποχρώσεις στα υπόλοιπα ρούχα.
  • Τολμήστε να φορέσετε πουά πουκάμισο με dotted φούστα ή παντελόνι, ταιριάζοντας δυο διαφορετικά μεγέθη από τελείες ή αντίθετα χρωματικά polka dot print.
  • Αν έχεται εκεντρικό στύλ συνδυάστε διαφορετικά prints είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Εδώ θέλει προσοχή όμως...επιλέξετε τα μοτίβα, με τρόπο που να μην δημιουργηθεί ένα υπερβολικό σύνολο.