ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΟΥ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ!

Ίσως το λευκό τζιν παντελόνι να το αποφεύγουν πολλές γυναίκες,γιατί φοβούντε ό,τι δεν θα τους ταιριάζει ή δεν ξέρουν πως να το συνδυάσουν.

Εδώ σας έχω κάποιες ιδέεςγια το πως μπορεί να συνδυαστεί ένα άσπρο τζιν παντελόνι,για να αποδώσει μία ενδιαφέρον και εντυπωσιακή εικόνα.

Ρούχα- Παπούτσια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Κάντε click εδώ

1.Ανάλογα με το στιλ που θες να δώσεις,  μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα σε κάθε περίσταση,αφού μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με πολλά διαφορετικά κομμάτια.

2.Τώρα που έχει ανοίξει και ο καιρός  είναι το καλύτερο γι’ αυτή την εποχή, μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με ανοιξιάτικα χρώματα.

3Ανάλογα με τι θα το ταιριάξεις θα έχεις το ανάλογο αποτέλεσμα.Για casual looks μπορείς να το συνδυάσεις με basic κομμάτια,αν θες να δώσεις ένα πιο εντυπωσιακό σύνολο να  το συνδυάσεις με κάποια ιδιαίτερα κομμάτια.

4.Αν ο καιρός ακόμα κάνει κόλπα μπορείς να το ταιριάξεις  με πιο χοντρά κομμάτια, ένα πουλόβερ,ένα jacket ή ένα παλτό.5.Και κάτι που σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό... total white looks!.. αν το συνδυάσεις με άλλα λευκά κομμάτια.