Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ethnic πινελιές

Από Μαρόκο, Ινδία, Μέση Ανατολή καθώς και από την Ισπανική κουλτούρα έχει επιρροές η έθνικ διακόσμηση.Πολύχρωμα κιλίμια,και χαλιά συνδυάζονται με παλιά έπιπλα και φωτισμό, ξυλόγλυπτα και χειροποίητα κεραμικά. Επικρατούν το ξύλο, σαν υλικά,το ασήμι, ο μπρούντζος, το επεξεργασμένο δέρμα η ψάθα,αλλά και τα χρωματιστά πλακάκια. Στην έθνικ διακόσμηση δεν υπάρχουν κανόνες τα πράγματα είναι ελεύθερα για να εκφραστούμε.Παρόλα αυτά καλύτερα να βάλουμε μικρές πινελιές στον χώρο χωρίς υπερβολές.

Κύριο χαρακτηριστικό τις έθνικ διακόσμησης είναι τα έντονα χρώματα: το τιρκουάζ, το πράσινο,το κίτρινο του κρόκου,το κόκκινο της πάπρικας. Αυτα βέβαια πάντα συνδιάζονται με γήινα χρώματαπου παίζουν βασικο ρόλο για για να βγει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.Τα γεωμετρικα σχέδια και τα φλοράλ μοτίβα είναι απαραίτητα. Συνδύασε διαφορετικές υφές στα χαλιά,τα διακοσμητικα και τα πλακάκια και πρόσθεσε ριχτάρια πλεκτά ή με κέντημα.

Κυρίαρχο στοιχείο το μέταλλο:Διακοσμητικά από μπρούτζο και ασήμι θα σου δώσουν το επιθυμιτό αποτέλεσμα.
Μία διακοσμητική λεπτομέρεια είναι ό,τι μπορείς να δώσεις έμφαση στσ φωτιστικά οροφής,λαμπατέρ ακόμα και στα πόμολα.
Μαξιλάρια: Για να πετύχεις το έθνικ στυλ ιδανικά είναι τα πολλά μαξιλάρια που μπορείς να τα βάλεις στον καναπέ αλλά και στο πάτωμα.Ζεστά και έντονα χρώματα, Πολυτελή υφάσματα: Τα πολυτελή υφάσματα, όπως το μετάξι,-Πολλά μαξιλάρια και στρώσεις απο υφάσματα
-Πλούσιες υφές και αρκετά διακοσμητικά από ξύλο ή μέταλλο
-Γεωμετρικά σχέδια
- Συνδιασμό Vintage και ethnic στοιχείων
Πολύχρωμες κυλίμια με γεωμετρικά σχέδια

  
Τα πλακάκια από σχέδια ethnicΕντονα χρώματα και γήινα- απαλό κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί, μπλέ,και κεντημένα υφάσματα