ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Πολλές γυναίκες χάνουν πολύ χρόνο για να αποφασίσουν τι θα φορέσουν στην δουλειά,και αυτό έχει εξελιχθεί σε μεγάλο άνχος κάθε μέρα.Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να  κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας σε αυτό το κομμάτι,ειναι να φροντήσετε να έχετε κάποια βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σας που με αυτά μπορούμε να κάνουμε κομψά  ντυσίματα, χωρίς να προβληματιζόμαστε κάθε πρωί τι θα βάλουμε.

Είναι απαραίτητο πάντα να ακολουθούμε κάποιους κανόνες dress code του χώρου εργασίας μας.Δηλαδή άλλα ρούχα θα φορέσει μια γραμματέας,άλλους κανόνες θα ακολουθήσει μία δικηγόρος,αυτό είναι ανάλογο με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος.Σίγουρα αν πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου πρέπει να ντυθείς ανάλογα.

Παρόλ 'αυτά το συμαντικό είναι να φοράμε κάτι που είναι στο στύλ μας και μπορούμε να το υποστηρίξουμε.Άν δεν νοιώθουμε καλά μέσα στο ρούχο που φοράμε ενδόμυχα θα επιρεαστεί και η αποδοσή μας στην εργασία μας.

Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Μαύρο παντελόνι: Το πιο κλασσικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας που συνδυάζεται εύκολα με όλα.

 

Λευκό πουκάμισο: Είναι κομψό, θηλυκό σε καλή ποιότητα,και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.

Pencil φούστα:Αυτό το κομμάτι μπορεί να φορεθεί και το πρωί για ένα σικ ντύσιμο και το βράδυ με το ανάλογο μπλουζάκι.

Σακάκι: Συνδυάζετε και με ένα κουστούμι,και με ένα τζιν ακόμα και πάνω από κάποιο ωραίο φόρεμα,δίνοντας την απαραίτητη  κομψότητα και αυστηρότητα που επιθυμούμε.

Γυναικείο κοστούμι:Αν θέλετε να εκπέμπει κύρος η εμφανισή σας,είναι το κατάλληλο επαγγελματικό ντύσημο.