Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός.... «Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο»! 

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός.... «Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο»! 

O Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε, στο TV Έθνος, την δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε εκείνος και η σύζυγός του΄Ελενα Τσαβαλιά.

Δήλωσες την προηγούμενη εβδομάδα «φτάσαμε σε δύσκολες στιγμές με την ‘Ελενα, τις ξεπεράσαμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου». Ποιά ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;

Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας. Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθέναν στη θέση του.

Μετά την οικονομική περιπέτεια που είχες στο παρελθόν, άλλαξε η σχέση σου με το χρήμα; Με τη διαχείριση του;

Ποτέ δεν υπήρξα φιλοχρήματος. Δουλεύω γιατί μου αρέσει η δουλειά. Γι’ αυτό δεν με πτόησαν και τα στραπάτσα που πέρασα. Ήξερα πως θα τα καταφέρω, αρκεί να μπορώ να είμαι υγιής και να δουλεύω.

Ο Χάρης έφθασε τα δεκαπέντε. Πώς διαχειρίζεσαι το γεγονός πως το παιδί κατά καιρούς βλέπει στο Διαδίκτυο ή στο περίπτερο ψευδή δημοσιεύματα για σένα και την Ελενα;

Το παιδί ξέρει και καταλαβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που βρισκόμαστε στην επικαιρότητα και κατά καιρούς βαλλόμαστε από διαφόρους. Το παιδί βιώνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και βλέπει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Του εξηγήσαμε όταν ήταν πιο μικρός πως έτσι δυστυχώς παίζεται κάποιες φορές αυτό το «παιχνίδι».

Καταλαβαίνει και δεν τον πειράζει. Και υπάρχουν φορές που γελάμε με όλα αυτά. Έχουμε πει με την Ελενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η showbiz εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Ελενα, χώρισαν εκείνοι τελικά.

Πηγή: ourlife.gr