Παραλίγο τραγωδία στον Αστέρα Βουλιαγμένης για 3χρονο αγοράκι

Την Κυριακή του Πάσχα, στην πιο κοσμοπολίτικη πλαζ της Αττικής, ένα τρίχρονο αγοράκι παραλίγο να χάσει τη ζωή του παίζοντας στο νερό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, ένα τρίχρονο αγοράκι που έπαιζε στα ρηχά νερά αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έμεινε αναίσθητο, μπρούμυτα μέσα στο νερό. Ένα ζευγάρι αλλοδαπών όπου βρίσκονταν ακριβώς δίπλα και αντιλήφθηκαν ότι το παιδάκι ήταν αναίσθητο, το έβγαλαν από το νερό και η γυναίκα άρχισε να του κάνει μαλάξεις.

Οι γονείς του, που κάθονταν λίγα μέτρα δίπλα, έσπευσαν πανικόβλητοι, ενώ το παιδάκι, έβγαζε νερό και αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Οι γονείς και ο υπόλοιπος κόσμος, πανικόβλητοι προσπαθούσαν να βρουν βοήθεια και αναζήτησαν ναυαγοσώστη. Όπως αναφέρει η εταιρία ΑΣΤΗΡ με την οποία επικοινώνησε το dikastiko.gr, ναυαγοσώστης θα υπάρχει στην παραλία από σήμερα 1 Μαΐου που αρχίζει η επίσημη λειτουργία της παραλίας.

Παράλληλα επισημάνθηκε πως υπήρχε υψωμένη η κόκκινη σημαία η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη ανέμων , παρά το γεγονός βέβαια πως το περιστατικό σημειώθηκε στα πολύ ρηχά νερά . Υπήρξε δε , σύμφωνα με την εταιρία, άμεση ανταπόκριση από το προσωπικό.

Σύμφωνα με λουόμενους αμέσως κλήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ, και ευτυχώς, το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και θα παραμείνει για τρεις ημέρες για να αφαιρεθεί το νερό από τον πνεύμονα.

Πηγή: dikastiko.gr