Πάνος Zάρλας: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για το πώς έγινε το τραγικό τροχαίο

Ο τραγικός θάνατος του νικητή του Power of love 1 Πάνος Ζάρλας συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο άτυχος 28χρονος γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ανέβαινε τη Λεωφόρο Συγγρού με τη μηχανή του και με μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Στο ύψος του Ωνασείου για άγνωστο ακόμα λόγο ο Πάνος χάνει τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία συγκρούεται στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ο θάνατός του προήλθε ακαριαία ενώ σύμφωνα πληροφορίες δεν φορούσε κράνος.

Γύρω στις 3 τα μεσάνυχτα ο Αποστόλης Τσαπικούνης που έτυχε να βρεθεί στο σημείο του τραγικού τροχαίου έγραψε στο προφίλ του στο facebook δημόσιο μήνυμα στο οποίο περιέγραψε συγκλονισμένος το τραγικό τροχαίο που έγινε μπροστά στα μάτια του…

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί…Έτυχε να σε γνωσίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα»…