Ωνάσης και Τζάκι Κέννεντυ ολοτσίτσιδοι! Οι αποκαλύψεις του Δημ. Λυμπερόπουλου

Σε ηλικία 95 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση. Παλαιότερα είχε δώσει την δική του εκδοχή για μια από τις… πλέον «πιπεράτες» στιγμές της ζωής του Έλληνα κροίσου.

Η υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες τόσο του Ωνάση, όσο και της Τζάκι Κέννεντυ, είχαν προκαλέσει σάλο. Όλες οι λεπτομέρειες όπως της διηγήθηκε ο σπουδαίος δημοσιογράφος.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κοσμικογράφων των εφημερίδων, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά από κάταγμα στο πόδι, αφήνοντας τελικά την τελευταία του πνοή…

«Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους», έγραφε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αυτή η φράση τα… λέει όλα για την ζωή του, η οποία θα μπορούσε να γεμίσει βιβλία ολόκληρα και να «γράψει» το σενάριο για… βέβαιες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Και μόνο η φιλία του με τον Αριστοτέλη Ωνάση, θα αρκούσε. Μία από τις πολλές ιστορίες που είχε να διηγηθεί για τις στιγμές του με τον Έλληνα κροίσο, αφορά στο… περιστατικό με τις γυμνές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστές τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι Κέννεντυ.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε πριν κάποια χρόνια από το απόσπασμα ενός βιβλίου, σύμφωνα με το οποίο ο Αριστοτέλης Ωνάσης έστειλε παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι γυμνή ενώ έκανε μπάνιο στο Σκορπιό, είχε και συνέχεια.

Ο φίλος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, είχε τότε παρουσιάσει μια άλλη εκδοχή για τα πράγματα, εντελώς διαφορετική από εκείνη του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν.

Τι έλεγε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος για τις γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με το απόσπασμα του βιβλίου που κυκλοφόρησε πριν κάποια χρόνια, ο Ωνάσης ήθελε να εκδικηθεί τη Τζάκι και έδωσε σε 10 φωτογράφους χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του Σκορπιού και τις ώρες που η τότε σύζυγός του έκανε μπάνιο ολόγυμνη.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, όμως, ανέτρεψε αυτή τη θεωρία. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, ο Ωνάσης όχι μόνο δεν είχε στείλει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν τη γυναίκα του ολόγυμνη, αλλά ήταν εκείνος που έπεσε θύμα της… εκδίκησής της.

Όπως έλεγε, «όταν η Τζάκι έκανε τα στραβά μάτια και την φωτογράφισε παπαράτσι ολόγυμνη στο Σκορπιό, έγινε έξω φρενών ο Ωνάσης αποκαλώντας την τρελοαμερικάνα. Τότε εκείνη, ως παλιά φωτορεπόρτερ, τον φωτογράφισε ολοτσίτσιδο και διοχέτευσε τη φωτογραφία του σε περιοδικό».

Θυμόταν επίσης τον Ωνάση να του σχολιάζει τις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του. «Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει τη δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της».

Σύμφωνα με όσα τόνιζε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, «η Τζάκι αυτάρεσκα άφηνε τον παπαράτσι να την φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι». Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του τις επίμαχες φωτογραφίες.

«Που να ήξερε όμως ότι φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο… Επειδή όμως ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν ευτυχισμένοι στον παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στο Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους και τους πέταξε στην κόλαση», θυμόταν ο γνωστός συγγραφέας.

newsit.gr