ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Ποιές είναι οι νέες τάσεις στα χτενίσματα αυτήν την Άνοιξη;Δες παρακάτω τα 3 ποιό hot χτενίσματα εμπνευσμένα από άλλες δεκαετίες και κάνε μια εντυπωσιακή εμφάνηση.

Χαμηλή Αλογοουρά

Η αλογοουρά ήταν πάντα μία κλασική και φινετσάτη επιλογή για τα μαλλιά, πόσο μάλλον τώρα που είναι το trend της σεζόν.Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά πιάστα όλα προς τα πίσω,προσπαθόντας να πειθαρχίσεις όλες της τούφες που τυχόν ξεφεύγουν. Άν έχεις ίσια μαλλιά, κάνε μία χωρίστρα στην μέση πιάσε τα μαλλιά όλα προς τα πίσω και για να γίνει πιο εντυπωσιακό χρησιμοποίησε κάποιο αξεσουάρ.

Wet look

Αυτό το χτένισμα θα το λατρέψετε,καθώς και είναι τόσο sexy,αλλά είναι και τόσο εύκολο και γρήγορο!

Ό,τι και μήκος να έχουν τα μαλλιά σας μην σας προβληματίζει,αφού είναι το χτένισμα για όλα τα μήκη μαλλιών.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε με τα χέρια σας μία ικανοποιητική ποσότητα έλαιο για βρεγμένο look ή κάποιο τζέλ, χτενίζοντας τα μαλλιά προς τα πίσω.

Κυματιστά μαλλιά

Κυματιστά μαλλιά σε όλες τις εκδοχές τους,και όσες φίλες έχετε σπαστά μαλλιά αυτή η σεζόν είναι για σας.

Πως θα πετύχετε τα κυμματιστά μαλλιά!...εδώ βέβαια ρόλο παίζει και η ποιότητα της τρίχας που έχετε, αν είναι χοντρή και ατίθαση δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου ή αν είναι λεπτή τρίχα εδώ θέλει περισσότερα προϊοντα για να κρατήσουν οι κυμματισμοί.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ενας αφρός για μπούκλες και τσιμπιδάκια.Αφού λουστείτε σκουπήστε τα μαλλιά με πετσέτα χτενίστε τα και βάλτε τους από τον αφρό σε όλο το μήκος.Γύρισε τα μαλλιά σου προς τα κάτω και πιάστα ένα κότσο στριφογυριστό κράτησε τα εκεί με τσιμπιδάκι.Στεγνωσέ τα καλά με το πιστολάκι,όσο πιο πολύ ώρα τα έχεις έτσι πιασμένα τόσο το καλύτερο βέβαιαΑπό την άλλη αν βιάζεσε δεν πειράζει,αφησέ τα κάτω και το αποτέλεσμα σε έχει ανταμείψει!