Οι ωραιότερες Χώρες στις Κυκλάδες! Υπέροχες φωτογραφίες από το ελληνικό καλοκαίρι 

Αδιαμφισβήτητα συνδεδεμένες με το ελληνικό καλοκαίρι, οι Κυκλάδες αποτελούν τον πιο δημοφιλή ελληνικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Πάλλευκα ασβεστωμένα σπίτια σε αρμονική αντίθεση με το απόλυτο μπλε του Αιγαίου, λουλουδιασμένες αυλές με πολύχρωμες βουκαμβίλιες, στενά- δαιδαλώδη σοκάκια με ζωγραφισμένες ντάμες, γραφικές πλατείες, χαρακτηριστικές εκκλησίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο και εντυπωσιακοί ανεμόμυλοι συνθέτουν τις πιο αγνές και αυθεντικές κυκλαδίτικες εικόνες που συναντά κανείς σε κάποια από τα πιο αγαπητά νησιά των Κυκλάδων.

Κάθε γωνιά, λοιπόν, σε κάποιο από τα πανέμορφα κυκλαδονήσια της χώρας μας αντανακλά και την έννοια του ελληνικού καλοκαιριού, έτσι όπως την έχουν συνυφασμένη στο μυαλό τους, τουλάχιστον, οι περισσότεροι.

Απολαύστε ονειρικές φωτογραφίες από κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές Χώρες στις Κυκλάδες και διατηρείστε αυτές τις υπέροχες εικόνες για πάντα στη μνήμη σας.

Νάξος
Φολέγανδρος
Σέριφος
Μύκονος
Σίφνος
Άνδρος
Αμοργός