Οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σήμερα

Η επένδυση είναι απαραίτητη όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών της κάθε οικογένειας.

Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμάσετε το μέλλον σας ή να προετοιμάσετε τα οικονομικά σας στην περίπτωση που συμβεί κάτι απροσδόκητο, όπως αυτή η πανδημία.

Όπως γνωρίζετε, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους λόγω αυτής της παγκόσμιας πανδημίας.

Επενδύοντας, μπορείτε ακόμα να εξασφαλίσετε την οικογενειακή σας χρηματοδότηση. Όχι μόνο στη δική σας χώρα, αλλά μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια επένδυση σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, δεν πρέπει να χάνουμε επενδύσεις σε ότι αφορά την αγορά ακινήτων όταν πρόκειται για ευκαιρία για την καλύτερη επένδυση.

Η ιδιοκτησία ή το ακίνητο είναι ένα από τα πιο γνωστά επενδυτικά προϊόντα. Καθώς τα εδάφη γίνονται όλο και πιο περιορισμένα, ειδικά σε μεγάλες πόλεις, η επένδυση σε ακίνητα μπορεί να είναι πραγματικά επωφελής και επικερδής.

Η επένδυση σε ακίνητα προσδοκά και αναμένει δύο πηγές κερδών.
Πρώτον, την αύξηση των τιμών των ακινήτων. Με δεδομένο ότι η κατοικία συμπεριλαμβάνεται ως μία από τις πρωταρχικές ανάγκες, οι άνθρωποι την χρειάζονται πραγματικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές των ακινήτων πιθανότατα θα αυξάνονται κατά καιρούς. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε την ιδιοκτησία σας και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε τακτικά επιπλέον έσοδα από το κόστος ενοικίασης.

Οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο τα οφέλη του να κατέχουν και να εκμεταλλεύονται την περιουσία τους, καθώς και του να επενδύουν σε ακίνητα. Οι κίνδυνοι μιας τέτοιας επένδυσης σπάνια συζητούνται. Στην πραγματικότητα, όπως και κάθε άλλο πράγμα, η επένδυση σε ακίνητα ενέχει πράγματι κινδύνους.

Για παράδειγμα, η διαδικασία κατασκευής είναι πιο αργή από τον στόχο για την ολοκλήρωσή της. Επιπλέον, οι τιμές των ακινήτων δεν αυξάνονται πάντα. Οι τιμές των ακινήτων μειώνονται επί του παρόντος λόγω παγκόσμιας πανδημίας.
Ωστόσο, μην διστάσετε να επενδύσετε σε ακίνητα. Ο Βασίλης Μηλιώνης δηλώνει ότι οι ξένες επενδύσεις ενδέχεται να επεκταθούν έως το 2023. Ο Έλληνας επενδυτής ακινήτων το είπε αυτό και έχει συγκεκριμένο σκεπτικό. Ορισμένες κυβερνήσεις έχουν αναλάβει ορισμένες οικονομικές πρωτοβουλίες, όπως ευκολότερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση και φορολογικά κίνητρα.

Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η επένδυση σε ακίνητα, ίσως θελήσετε να επενδύσετε στο τελευταίο project ακινήτων του κ. Βασίλη Μηλιώνη, το οποίο ονομάζεται Filia Estate. Το Filia Estate είναι ένα πολυτελές τουριστικό έργο αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ. Το έργο επικεντρώνεται στην κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων με πλήρεις εγκαταστάσεις, όπως καταστήματα, κήπους με μεγάλους ελαιώνες, ένα κλαμπ για παιδιά, τραπεζαρία, κέντρο ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα. Το Filia Estate συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη του Holiday Apartment στην Ελλάδα. Το διαμέρισμα αποτελείται από 127 κατοικίες. Σας ενδιαφέρει να επενδύσετε;