Οι 3 καλύτερες επενδύσεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που προτείνει ο Βασίλης Μηλιώνης

Η πανδημία Covid 19 έχει επηρεάσει αρνητικά πολλές πτυχές των ευρωπαϊκών χωρών, ιδίως την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι χώρες υποφέρουν από την ξαφνική αλλαγή που προκαλείται από αυτήν την κατάσταση, η οποία επηρεάζει επίσης σημαντικά την οικονομία τους. Ωστόσο, έχουν γίνει γνωστά κάποια καλά νέα για τις χώρες σε αυτόν τον τομέα. Η ΕΕ έχει προγραμματίσει να παράσχει ένα σημαντικό κίνητρο στις πληγείσες χώρες ώστε να ανακάμψουν από την κρίση. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, ειδικό σε ακίνητα, χρηματοοικονομικά και επενδύσεις, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για τον επενδυτή για να εισέλθει και να επενδύσει τα χρήματά του σε αυτό το σχέδιο. Το ερώτημα είναι ποιο περιουσιακό στοιχείο μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη επένδυση για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πρώτα απ 'όλα, η ΕΕ θα εστιάσει τη χρηματοδότηση για τη διαδικασία αποκατάστασης των ψηφιακών και φυσικών υποδομών. Επομένως, αυτός είναι ο καλύτερος τομέας για επενδύσεις. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του ψηφιακού προϊόντος και των υπηρεσιών του έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς οι άνθρωποι εξακολουθούν να περιορίζονται στο να κάνουν ταξίδια και ακόμη και να εγκαταλείπουν για λίγο το σπίτι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δημιουργείται λοιπόν μια κερδοφόρα ευκαιρία για τις επιχειρήσεις αυτού του τομέα να μεγαλώσουν. Με τη χρηματοδότηση της ΕΕ για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αυτός ο τομέας θα μπορούσε να παρουσιάσει τεράστια ανάπτυξη τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Όταν η επένδυση ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο έτος, ο επενδυτής θα λάβει τα οφέλη από αυτήν τα επόμενα δύο ακόμη χρόνια.

Ωστόσο, ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε ότι τα ακίνητα ή τα προϊόντα ιδιοκτησίας εξακολουθούν να αποτελούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην ανάπτυξη αυτού του τομέα. Κατά τη διάρκεια της πανδημικής χρονιάς, το 2020, υπήρξε κάποια διακύμανση της αξίας της στην αγορά. Πολλές χώρες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη χρησιμοποιούν επίσης τα κεφάλαιά τους για να ανακτήσουν έδαφος στον πιο σημαντικό τομέα που πλήττεται από την πανδημία. Όμως, η ζήτηση για το ακίνητο εξακολουθεί να είναι υψηλή, παρόμοια με πριν. Επομένως, αυτός είναι ο τομέας της οικονομίας, που όλοι οι επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους.

Ο τελευταίος τομέας που προτείνει επίσης ο Βασίλης Μηλιώνης είναι το αεροπορικό απόθεμα. Με πολλά ελπιδοφόρα αποτελέσματα από αρκετές εταιρείες για το εμβόλιο COVID, το απόθεμα αεροπορικών μεταφορών αρχίζει να αυξάνεται σημαντικά, δείχνοντας ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην αγορά και υπάρχει η προοπτική ότι αυτό το πεδίο θα επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση.

Συνολικά, αυτοί οι τρεις τομείς θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι οποίες θα γίνουν επίσης πολλά υποσχόμενες περιοχές, όπου η επένδυση μπορεί να ανθίσει στο μέλλον και να παράγει έναν καλό αριθμό κερδών.