Ο Βασίλης Μηλιώνης περιγράφει την ευκαιρία για επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι η Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μια περιοχή με καλή προοπτική για επενδύσεις. Δείχνει υψηλότερη οικονομική ανάπτυξη από άλλες περιοχές.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ενεργός Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής, εξηγεί τις καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παρά την αβέβαιη παγκόσμια οικονομική κατάσταση, η Νοτιοανατολική Ευρώπη εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον για επενδύσεις σε διάφορους τομείς. Οι εξαγωγές από τις χώρες αυτές παρουσιάζουν μικρή ανάπτυξη 1,9%. Αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο από το προηγούμενο έτος κατά το οποίο η αύξηση των εξαγωγών έφτασε το +2%. Η ασθενής οικονομική ανάπτυξη έχει ισχυρή σχέση με την κατάσταση των χωρών της Ευρώπης γενικότερα. Η Ελλάδα παλεύει με την κρίση, την πίεση των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών καθώς και τις πολιτικές εντάσεις με την Τουρκία, οι άλλες χώρες των Βαλκανίων  συνθέτουν μια παρόμοια εικόνα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη ο οποίος δήλωσε πως, «Καταλαβαίνουμε όλοι την αβέβαιη κατάσταση στην Ευρώπη και στις χώρες της ΝΑΕ. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν  ευκαιρίες για Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο και Αλβανία. Οι χώρες αυτές παρουσίασαν οικονομική ανάπτυξη έως 2,2% το 2015 και 2,7% το 2016. Μία από τις κύριες αιτίες είναι οι βελτιώσεις στις αγορές εργασίας και οι υψηλότεροι δημόσιοι μισθοί και μεταφορές. " Οι επενδυτές μπορούν να επικεντρωθούν στον ιδιωτικό τομέα.

Οι επενδύσεις δεν είναι μόνο καλές για να αποκομίσουν οφέλη, αλλά επίσης ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε, «Οι επενδυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους κινδύνους της επένδυσης στις χώρες της SEE6. Ένα από τα κύρια σημεία που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις επενδύσεις είναι ο νέος πολιτικός κύκλος. Επιπλέον, πρέπει να λάβουν υπόψιν τις τελευταίες πολιτικές συνθήκες αυτής της χώρας. Αυτές οι χώρες έχουν τα ζητήματά τους, όπως υψηλή ανεργία, αδύναμο επιχειρηματικό και κυβερνητικό περιβάλλον, κακές δημόσιες υπηρεσίες και αβέβαιη παγκόσμια οντότητα. " Οι επενδυτές πρέπει να είναι επιλεκτικοί στην επιλογή των καλύτερων χωρών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για επενδύσεις. Η έρευνα θα περιορίσει τους κινδύνους και θα αυξήσει τα οφέλη. Οι επενδυτές πρέπει επίσης να ελέγχουν τους πιθανούς ιδιωτικούς τομείς που ενισχύουν το επενδυτικό αποτέλεσμα. Ο Βασίλης Μηλιώνης περιέγραψε: «Η επένδυση στον τομέα της μηχανικής είναι καλή ιδέα. Υπάρχουν έως και 200 ​​νέες εταιρείες μηχανικής που ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2019. Ένας άλλος μεγάλος ιδιωτικός τομέας για επενδύσεις είναι η χρηματοοικονομική υπηρεσία. Υπάρχουν επίσης νέες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019. Οι επενδυτές έχουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματά τους σε βιοεπιστήμες και δημιουργικές βιομηχανίες. "

Η Νοτιοανατολική Ευρώπη μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη μικρή περιοχή για επενδύσεις στο μέλλον. Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε, «Μιλώντας για μια συγκεκριμένη περιοχή, φαίνεται ότι η Κρήτη είναι επίσης μια πιθανή περιοχή για επενδύσεις φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια». Η Νοτιοανατολική Ευρώπη αναμένετε να έχει ένα λαμπρό μέλλον για επενδύσεις λόγω της σημαντικής οικονομικής ανάπτυξης παρά τις όποιες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Σχετικά με τον Βασίλη Millionis:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες. Διαχειρίζεται μια εταιρεία γνωστή ως Filia Investments LTD. Επιχειρεί σε πολλά έργα αξίας άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έργα επικεντρώνονται σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και σε πολυτελή διαμερίσματα διακοπών και πολλά άλλα.