Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τους λόγους της παγκόσμιας ύφεσης το 2020

Ο Βασίλης Μηλιώνης προβλέπει ότι η παγκόσμια ύφεση θα είναι γεγονός το 2020. Οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να διατηρήσουν τα χρήματά τους ασφαλή.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από την Ελλάδα, προβλέπει παγκόσμια ύφεση το 2020. Η ιδέα αυτής της πρόβλεψης είναι να βοηθήσει τους επενδυτές να λάβουν αξιόπιστες πληροφορίες. Οι πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια χρηματοδότηση θα τους οδηγήσουν να πάρουν μια σοφή επενδυτική απόφαση. Μπορούν να αποφασίσουν εάν πρέπει να επενδύσουν ή όχι. Μπορούν επίσης να επιλέξουν τους καλύτερους τομείς για να επενδύσουν εάν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί, "Το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των επενδυτών. Είναι πολύ κακό, ότι τόσες πολλές επιχειρήσεις θα βρεθούν σε καθεστώς πτώχευσης. Η οικονομία σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σε ύφεση. Όλα οφείλονται στην παγκόσμια επιδημία."

Η παγκόσμια ύφεση είναι πιο κοντά στο να συμβεί από ποτέ λόγω της κακής κατάστασης. Πολλοί υπάλληλοι χάνουν τις δουλειές τους. Ως αποτέλεσμα, δυσκολεύονται να πληρώσουν τα χρέη τους. Με βάση αυτή την κατάσταση, φαίνεται ότι η παγκόσμια ύφεση θα συμβεί το επόμενο έτος. Αυτή η ύφεση πλήττει τομείς φιλοξενίας όπως ξενοδοχεία, βίλες και διαμερίσματα. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε, "Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι η οικονομική κατάσταση είναι φέτος άσχημη. Οι ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις από πολλές χώρες υποβαθμίζουν σημαντικά την οικονομία. Οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό προσωρινά. Και αυτό έχει πολύ σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο στην τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας. Εάν κανείς δεν κάνει κρατήσεις στα δωμάτια, δεν θα υπάρξει εισόδημα. "

Η βοήθεια των κεντρικών τραπεζών δίνει μια εξαιρετική λύση στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συντηρήσουν την επιχείρησή τους, αν και δεν μπορούν να φέρουν την επιχείρηση σε συνθήκες κανονικότητας. Οι κεντρικές τράπεζες έχουν αποδώσει τρισεκατομμύρια δολάρια ρευστότητας ώστε να τροφοδοτηθεί η παγκόσμια οικονομία. Πράγματι, υπάρχει ακόμη μια εναλλακτική λύση για τη μείωση των απωλειών σε αυτήν την παγκόσμια ύφεση.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε, "Πράγματι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε λόγω της κατάστασης. Πρέπει ακόμη και τώρα να βρούμε μια ευκαιρία σε αυτήν τη δυσκολία. Μία από τις εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν οι επενδυτές είναι να απομακρύνουν τα χρήματά τους από τις αγορές. Μπορούν να επενδύσουν σε διαφορετικούς τύπους επενδυτικών μέσων, όπως μέταλλα. Αυτό το απλό τέχνασμα μπορεί να διατηρήσει την αξία του χρήματος. Οι επενδυτές μπορούν να το μεταφέρουν σε μετοχές ή άλλα επενδυτικά μέσα όταν η κατάσταση αρχίσει να βελτιώνεται. "

Ο κ. Μηλιώνης θέλει να πει μέσω της πρόβλεψής του ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι έτοιμοι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν πώς να διατηρήσουν την επένδυσή τους ασφαλή, ειδικά σε συνθήκες κακής οικονομικής κατάστασης. Ως αποτέλεσμα, μπορούν ακόμα να έχουν κέρδη από την επένδυσή τους και να μην χάσουν όλα τους τα χρήματα.


Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη
Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD.

Είναι επίσης επενδυτής ακινήτων. Επενδύει τα χρήματά του στη Filla Estate Development LTD. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων.