Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί γιατί είναι ευκαιρία να επενδύσετε στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της γεωργίας και του πετρελαίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της γεωργίας και του πετρελαίου.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας και entrepreneur, εξηγεί ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για να δραστηριοποιηθεί κάποιος.

Η επένδυση είναι ένας από τους τρόπους για να διαχειριστείτε και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Υπάρχει αυτή τη στιγμή σημαντική οικονομική ανάπτυξη σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Αλβανία. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Σήμερα βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο λόγω της παγκόσμιας επιδημίας. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε τα χρήματά μας. Αρκεί να επιλέξουμε την καλύτερη χώρα και τον ενδεδειγμένο τομέα πριν επενδύσουμε τα χρήματα.

Φαίνεται ότι η επένδυση χρημάτων στους τομείς του λιανικού εμπορίου και της γεωργίας είναι μια καλή επιλογή. Η κατανάλωση αυξάνεται σήμερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Πρέπει να αγοράσουν πρωτογενή προϊόντα ως προμήθειες για την τροφή τους. Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στα έσοδα αυτών των δύο τομέων. “

Οι επενδυτές που αγαπούν τα οχήματα ή την αυτοκινητοβιομηχανία μπορούν επίσης να επενδύσουν τα χρήματά τους σε αυτόν τον τομέα. Φέτος φαίνεται να είναι μια καλή χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Τα έσοδα αυξήθηκαν στο 13% σε σχέση με πέρυσι.

Η Σερβία είναι μία από τις χώρες που αισθάνονται θετικό αντίκτυπο στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ορισμένες εταιρείες αυτοκινήτων στη Σερβία παράγουν έως και το 10% των άμεσων ξένων επενδύσεων. Ο Βασίλης Μηλιώνης επεξηγεί: «Οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι γεωργικές βιομηχανίες αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη λόγω του σημαντικού ρόλου που έχουν για την οικονομία των χωρών αυτών. Οι εταιρείες απασχολούν χιλιάδες υπαλλήλους σε διάφορες θέσεις. Οι εταιρείες χρειάζονται επιδέξιους ανθρώπους όπως σχεδιαστές, μηχανικούς, πωλητές κτλ . Η δραστηριότητα αυτή μεγαλώνει την οικονομία της χώρας. “

Οι νεοεισερχόμενες εταιρείες επιλέγουν ακόμη και μεγαλύτερη βιομηχανία να επενδύσουν, όπως αυτή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, των μεταφορών και της παραγωγής καουτσούκ.

Φαίνεται ότι οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης εξακολουθούν να αποτελούν ένα μέρος με προοπτικές για επενδύσεις. Οι τομείς με τα μεγαλύτερες προοπτικές είναι το πετρέλαιο και τα εμπορεύματα, τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά συστήματα, οι ανανεώσιμες πηγές και η κινητικότητα. Μία από τις νεοσύστατες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει τη δεύτερη υψηλότερη ανάπτυξη στη χώρα.

Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε, «Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως η Σλοβενία. Είναι ενδιαφέρον ότι δείχνει να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι επενδυτές έχουν κέρδος από βενζίνη και ντίζελ.
Από την άλλη πλευρά, οι επενδυτές πρέπει επίσης να σκεφτούν να επενδύσουν σε προϊόντα ενεργειακής απόδοσης.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται να χρησιμοποιούν φιλική προς το περιβάλλον βενζίνη τώρα. ” Αυτό που θέλει να πει ο κ. Μηλιώνης είναι ότι οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να επενδύουν, αρκεί να κατανοούν καλά τους τομείς, στους οποίους κάνουν την επένδυση. Αυτό που οι επενδυτές πρέπει να κατανοήσουν είναι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε χώρα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην οικονομία. Οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να επενδύουν τα χρήματά τους σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης γιατί αυτό θα τους επιφέρει πιο σταθερά έσοδα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία του αναπτύσσεται ταχύτατα στην Κίνα.