Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει ότι η τεχνολογία ακινήτων γίνεται η επόμενη μεγάλη επένδυση

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τη μεγάλη ευκαιρία για τις επενδύσεις στην τεχνολογία ακινήτων.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας σημαντικός Έλληνας επενδυτής ακίνητων, τοποθετείται ως προς την κερδοφορία επενδυτικών πλάνων στην τεχνολογία των ακινήτων. Η επένδυση σε ακίνητα περιλαμβάνει διάφορους τομείς. Οι επενδυτές έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματά τους όχι μόνο στο κτίριο αλλά και σε επιμέρους τομείς που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των ακινήτων. Αυτή η στρατηγική δίνει την δυνατότητα περιορισμού των απωλειών σε ενδεχόμενη κρίση. Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη του κυρίου Μηλιώνη, «Οι επενδυτές πρέπει να είναι δημιουργικοί και να μην φοβούνται να δοκιμάζουν νέες επιλογές που θα τους οδηγήσουν στο να βρουν την ευκαιρία που ψάχνουν. Μπορούν για παράδειγμα να αρχίσουν να σκέφτονται να επενδύσουν χρήματά στο κλάδο της τεχνολογίας ακινήτων. " Η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τύπους βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης και της βιομηχανίας ακινήτων. Η τεχνολογία αυξάνει την καινοτομία, την ασφάλεια οπότε αυξάνει τις πωλήσεις. Η ιδέα γύρω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ακινήτων εστιάζει στους μηχανισμούς αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα ακίνητα.

Ο Βασίλης Μηλιωνής εξήγησε: «Σκεφτόμαστε ‘’έξυπνα’’ , θα είναι υπέροχο αν μια οικογένεια ζει σε ένα έξυπνο σπίτι. Είναι μια πιθανή επένδυση σε ακίνητα, καθώς βοηθά σημαντικά τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα άλλα και επηρεάζει θετικά το περιβάλλον . Τα συστήματα αυτοματισμού έχουν μια καλή προοπτική ως προς την βιομηχανίας ακινήτων. " Τα κέντρα δεδομένων είναι επίσης μια άλλη μεγάλη επένδυση στη χρήση της τεχνολογίας στη βιομηχανία των ακινήτων. Σήμερα, τα δεδομένα είναι ένα νέο νόμισμα. Όσο περισσότερα δεδομένα έχουμε στην κατοχή μας , τόσο πιο δυνατοί είναι πιθανόν να γίνουμε ως επενδυτές. Τα δεδομένα είναι πολύτιμα γιατί μπορούν να συνδέσουν αποτελεσματικά πωλητές και αγοραστές. Μπορούν επίσης να αναλύσουν τις τάσεις των αγοραστών και να δημιουργήσουν ένα ακίνητο πάνω στις ανάγκες τους.

Επίσης μια σημαντική βελτίωση σε ότι αφορά την ασφάλεια και λειτουργεία των κέντρων δεδομένων είναι τα συστήματα Cloud. Το κέντρο δεδομένων που βασίζεται στο Cloud παρέχει στους επενδυτές πιο σημαντικά δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων. Ο Βασίλης Μηλιώνης περιέγραψε: «Το κέντρο δεδομένων που βασίζεται στο cloud είναι μια συναρπαστική καινοτομία και λειτουργεί επίσης στον κλάδο των ακινήτων. Βοηθά τους επενδυτές να αναλύσουν και να πάρουν μια πολύτιμη πρόβλεψη για την ανάπτυξη ακινήτων στο μέλλον. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να είναι έτοιμοι να λάβουν περαιτέρω επενδυτικές αποφάσεις και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη. Η ανάλυση της παγκόσμιας τάσης στον τομέα των ακινήτων είναι πολύ πιο εύκολη με δεδομένα που βασίζονται σε τεχνολογίες cloud.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εκτιμά ότι οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι πιο εκτεταμένες τώρα, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον κλάδο. Οι επενδυτές θα έχουν μια ποικιλία μέσων για επενδύσεις που είναι πιο ενδιαφέροντα για αυτούς. Όσο πιο ενδιαφέρον είναι το επενδυτικό μέσο, οι επενδυτές μπορούν να κάνουν περισσότερα και να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη απ’ αυτό.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής ακινήτων.
Η εταιρία του Filia Investments LTD διαχειρίζεται μια σειρά από μεγάλα έργα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.