ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αν και το σημαντικο δεν είναι το ύψος που έχει κάθε γυναίκα αλλά ο αέρας που αποπνέει και το πόσο πυστεύει στον εαυτό της,παρόλ' αυτά θα σου δώσω 4 tips θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ψηλότερη ακόμα κι αν φοράς φλατ παπούτσια.

Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ένα cropped παντελόνι σε ίσια γραμμή. Μακραίνει τα πόδια και αμέσως κερδίζεις πόντους...με ό,τι παπούτσι το φορέσεις.

Κάθετες ρίγες,σε φόρμα παντελόνιή και πουκάμισο,θα δείξουν  την σιλουέτα σου πιο ψηλόλιγνη. Οι ρίγες είναι τάση αυτην την σεζόν και θα τις βρεις σε πολλούς χρωματισμούς.

Ψηλόμεσα παντελόνια είναι καλύτεροί σου φίλοι σου για σένα που θες λίγους πόντους παραπάνω.Επίλεξε καμπάνες ή skinny συνδυαζοντάς τα από πάνω με στενά μπλουζάκια ή lingerie tops για μια σέξυ εμφάνιση.

Πέταξε όλες τις μεγάλες τσάντες,όσο πρακτικές και αν είναι,δεν σε κολακεύουν.Κράτησε μια μικροσκοπική τσάντα καθώς οι tiny bags δημιουργούν μια ψευδαίσθηση σε σχέση με τις αναλογίες.Στα καταστήματα υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και χρώματα μια και είναι η τάση της σεζόν.