Μαύρο Πάσχα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το ζεύγος έχει μεγάλα οικονομικα προβλήματα.Σίγουρα βέβαια προσπαθούν να το κρατήσουν μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και την προσωπική τους ζωή!

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ήδη έχουν τρέξει σε δικηγορικό γραφείο, καθώς σαν να μην φτάνουν τα έξοδα που τρέχουν, έχουν και ένα πρόστιμο-φωτιά για το οποίο δεν γνωρίζουν και πολλοί.

Συγκεκριμένα, πριν από 2 περίπου μήνες η παρουσιάστρια τιμωρήθηκε με πρόστιμο που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ από την εποχή που βρισκόταν στο Alter! Και κάτι θα γινόταν σε αυτό, αν δεν είχε κλείσει το Alter και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει καμία διοίκηση.

Μαύρο Πάσχα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα της οικογένειας!

Είναι δεδομένο ότι ψάχνουν να βρουν λύση μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου, όμως ο χρόνος πιέζει την τσέπη… Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια δεν είναι διατεθειμένη να... αποδράσει τις γιορτινές ημέρες παρα μόνο για το διήμερο του Πάσχα!

Ποια η λύση;
Στο ζευγάρι επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν τελικά να... στέλνουν σε άλλες τσέπες το πρόστιμο ωστόσο αν δεν τα καταφέρουν είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν κάποια περιουσιακά τους στοιχεία, όπως είναι το σκάφος τους ή το σπίτι στην Χαλκίδα! Ωστόσο αυτό αποτελεί την έσχατη λύση! Όχι ότι το ζευγάρι έχει σοβαρό θέμα, αλλά όσο να ναι ο οικονομικός τους προυπολογισμός θα πέσει έξω!