Κάνεις πάντα σχέση με λάθος άντρες; Δες ποιοί είναι οι λόγοι

Σκέφτεσαι ό,τι όλες η σχέσεις σου ήταν αποτυχημένες,καμοία σχέση δεν ήταν η σωστή και κανένας σύντροφος που είχες δεν ήταν ο κατάλληλος.Μην απογοητεύεσαι,σίγουρα έχεις καταλάβει ό,τι κάτι δεν κάνεις καλά και μάλλον δεν ξέρεις να επιλέγεις ποιός θα'ναι δίπλα σου.Δες στην συνέχεια τι πρέπει να προσέξεις ώστε την επόμενη φορά να μην απογοητευτείς.

Κοιτάς μόνο την εξωτερική εμφάνιση,ναι σίγουρα είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς,αλλά μην μένεις εκεί, μην εστιάζεις σε αυτό.Δώσε σημασία στην προσωπικότιτα και στον χαρακτήρα γιατί αυτά είναι που θα σε κρατήσουν κοντά του.

Δεν έχεις σκεφτεί τι άντρα θες.Σκέψου τι άντρα θα ήθελες ποιά τα βασικά του στοιχεία σαν άνθρωπος.Με αυτό τον τρόπο θα αποκλείσεις τύπους ανδρών που σίγουρα δεν θα ταίριαζες.Βάλε λοιπόν την λογική σου πάνω από κάθε συναίσθημα, για να μην ταλαιπωρείσαι στην συνέχεια με λάθος επιλογές.

Επίσεις σκέψου τι ζητάς εσύ απο έναν άντρα και δες αν αυτός που σε πλησιάζει είναι διατεθειμένος για το ίδιο πράγμα...μην πας στα τυφλά, αυτά φαίνονται απο την αρχή.

Δεν δίνεις σημασία πως συμπεριφέρεται σε τρίτους.Είναι πολύ συμαντικό να παρατηρήσεις την συμπεριφορά του όχι μόνο σε φίλους του αλλά και σε άλλα άτομα.Αν δείχνει σεβασμό,εκτίμηση,αν είναι νευρικός,γενικά εκεί δείχνει καθαρά την προσωπικοτητά του.

Δεν έχεις αυτοεκτίμηση,δεν γνωρίζεις την αξία σου και συνεχώς υποβιβάζεις τον εαυτό σου.Μα τότε πώς θα βρεις κάποιον που να αξίζει;Μάθε την αξία σου δούλεψε με τον εαυτό σου και τότε θα βάλεις σκοπό ότι την επόμενη φορά θα είναι δίπλα σου κάποιος που το αξίζει.

Νομίζεις ό,τι θα τον αλλάξεις,μεγάλη αυταπάτη..αν δεις κάτι στον χαρακτήρα του που δεν σου αρέσει,τότε ή θα το αποδεχτείς ή θα φύγεις.Κανείς δεν αλλάζει ή μάλλον κανέναν δεν μπορούμε να αλλάξουμε...για αυτό φύγε γρήγορα...