Ιδέες για να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο φουλάρι

Τα πιο δημοφιλές αξεσουάρ της άνοιξης είναι τα ανοιξιάτικα φουλάρια και διαφέρουν από τα χειμερινά γιατί  και φτιάχνονται από πιο λεπτά υφάσματα αλλά και έχουν πολύ έντονα και ζωηρά χρώματα.

Τα  prind που κυριαρχούν αυτή την άνοιξη  είναι τα γεωμετρικά prints, τα animal prints, τα φλοράλ, τα πουά και τα αφηρημένα.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο φουλάρι. Ο πιο συνηθισμένος είναι να το δέσεις στον λαιμό σου , και ή να το δέσεις όλο γύρω γύρω από τον λαιμό σου και να βάλεις τις άκρες από μέσα, ή να το αφήσεις λυμένο να πέσει μπροστά στο μπούστο σου. Επίσεις μπορείς να κάνεις έναν μονό κόμπο με τις άκρες να πέφτουν στο πλάι ή φόρεσέ το γύρω από τον λαιμό σου και μέσα από το πουκάμισό σου.

Άλλη ιδέα είναι να το δέσεις στην τσάντα σου για να της δώσεις μια πιο χαρούμενη πινελιά ή να φορέσεις το φουλάρι σου στο χέρι σαν βραχιόλι ή επίσεις  να το χρησιμοποίησέις στα μαλλιά σου ή ακόμα και για να το δέσεις στο κεφάλι, μια τάσηπου είδαμε σε πολλά shows στις εβδομάδες μόδας παγκοσμίως.

Το φουλάρι θα δώσει μια στιλάτη πινελιά στην εικόνα σου ό,τι δέσιμο  κι αν διαλέξεις και είναι ιδανικό τόσο για το  γραφείο  όσο και για οπουδοίποτε αλλού.