Η προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη μετά την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

“Η καταστροφική και μεγάλη πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων αποτελεί ένα σημάδι, έναν οιωνό, μία προειδοποίηση για τον μελλοντικό κίνδυνο που απειλεί την Ευρώπη ή ακόμα και την ανθρωπότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την Πανσέληνο της Φωτιάς και μάλιστα τη Μεγάλη Δευτέρα των Καθολικών.

Αναμένονται ακραία γεγονότα στο Παρίσι”, αναφέρει ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας για μία άγρια Πανσέληνο, που φέρνει ένα νέο κύμα από ‘θύελλες’.

“Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου στην τελευταία μοίρα Ζυγού - Κριού και προκαλεί ένα νέο κύμα αναταράξεων και γεγονότων, που υποχρεώνουν πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν το πρόγραμμα της ζωής τους, να αιφνιδιαστούν από απρόβλεπτα περιστατικά και να επιστρατευτούν σε έναν αγώνα για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας τους ή για να διατηρήσουν ό,τι θεωρούν δικό τους.


Ακόμα μία φορά, το φαινόμενο της Πανσελήνου συμβαίνει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, που, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, φέρνει δυσκολίες, αιφνιδιασμούς και υποχρεωτικές αλλαγές, οι οποίες κοστίζουν ή εκείνοι που θα υποχρεωθούν να τις κάνουν δεν είναι έτοιμοι ή δεν θέλουν να τις αποδεχτούν” σημείωσε ο κ. Λεφάκης και πρόσθεσε:

“Στη σκακιέρα των επιδράσεων θα μπει και το γεωπολιτικό παιχνίδι, όπου ένας αριστοτεχνικά υφασμένος ιστός έχει αρχίσει να καλύπτει τα κενά ανάμεσα στις αντίπαλες παρατάξεις. Η Λιβυή, για παράδειγμα, είναι ένας νέος αναδυόμενος ‘παίκτης’ στην περιοχή της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, όπου, όπως φαίνεται, αναδεικνύεται σαν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ εκείνων που ορέγονται τον έλεγχο της περιοχής.


Μετά την ανακάλυψη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων στην ΑΟΖ της Αιγύπτου, το ενδιαφέρον στη θαλάσσια περιοχή που ορίζεται νότια της Κρήτης φαίνεται να ανοίγει την όρεξη πολλών, οι οποίοι θα θελήσουν μερίδιο πλούτου.

Ο άξονας Ζυγού - Κριού αφορά στη διεκδίκηση με κάθε μέσο. Τα αχαρτοχράφητα νερά της περιοχής και του υποθαλάσσιου πλούτου, όμως, χρειάζεται να οριοθετηθούν για να γίνουν εκμεταλλεύσιμα. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο αξιόπιστος είναι ο παίκτης που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας”.

“Και αν ακόμα η νηνεμία συνεχίζει να υπάρχει, οι θύελλες που θα έρθουν στο εγγύς μέλλον θα σχετιστούν με τα πλανητικά φαινόμενα που συμβαίνουν τώρα και που θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για έναν χρόνο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα ζώδιο που επηρεάζει δραστικά και δραματικά με μεγάλες αλλαγές την εκάστοτε πολιτισμική περίοδο της ανθρωπότητας”, ανέφερε ο γνωστός αστρολόγος.

Πηγή πληροφοριών: STAR Press