Η Office Line μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα

Με ένα σύνολο υπηρεσιών στηρίζει τους οργανισμούς στην AI μετάβαση

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι είναι ο πρώτος και μοναδικός συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα που έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot, το οποίο προσφέρει πρόωρη πρόσβαση και τεχνογνωσία στο νέο εργαλείο AI της Microsoft που βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δεξιότητές τους.

Με την υποστήριξη της Office Line, οι οργανισμοί που επιδιώκουν να επενδύσουν στο Generative AI, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Copilot, να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη χρήση του εργαλείου, να λύσουν τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του Copilot για τις ανάγκες τους και να ανακαλύψουν έμπρακτα την επιχειρησιακή αξία της επένδυσής τους.

Ειδικότερα, η Office Line, έχει σχεδιάσει και επενδύσει σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υιοθέτησης του Microsoft 365 Copilot,  η οποία αποτελείται από 4 στάδια: στηρίζει τους οργανισμούς στον εντοπισμό των περιπτώσεων χρήσης που θα προσφέρουν αξία στη λειτουργία τους, κατανοεί το βαθμό ετοιμότητας του περιβάλλοντός για την ενεργοποίησή της λύσης, υλοποιεί τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, με έμφαση στην ασφάλεια και την κανονιστική συμμόρφωση και, τέλος, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, οδηγεί τους οργανισμούς στην υιοθέτηση της λύσης από τους εργαζομένους τους, που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν υψηλή παραγωγικότητα και μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής τους. Η συμμετοχή της Office Line στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot αποδεικνύει ότι διαθέτει την τεχνογνωσία, τη μεθοδολογία και τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση των στόχων των οργανισμών.

Ο κ. Βασίλης ΠαπούλιαςCΟO της Office Line, δήλωσε: «Το AI ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο επιχειρείν. Επενδύουμε στο να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη του AI, δημιουργώντας πρώτοι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υιοθέτησης του Microsoft Copilot. Η Office Line είναι εδώ, πάντα πρώτη και έτοιμη, για να οδηγήσει τους οργανισμούς κάθε μεγέθους στο συναρπαστικό ταξίδι του AI transformation».

Η Office Line, η οποία έχει βραβευτεί ως Partner of the Year της Microsoft για την Ελλάδα για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2019-2022), είναι πλέον ο πρώτος και μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα -και ανάμεσα σε επιλεγμένους μεγάλους ICT κολοσσούς σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο- καθώς έχει αποδείξει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την καινοτομία της στον τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της cloud υποδομής και είναι έτοιμη να προσφέρει υπεραξία και στον τομέα του Generative AI.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot και τις υπηρεσίες της Office Line, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (https://officeline.gr/microsoft-co-pilot/) ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων στο sales@officeline.gr. Η Office Line είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα οφέλη του AI στην επιχείρησή σας!

Λίγα λόγια για την Office Line

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και διανύει 27 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ενώ βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2022, καθώς κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2021, 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα πιστοποιήσεων με Microsoft designations, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει Microsoft Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security 
  • Adoption & Change

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook LinkedIn YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε τον κ. Γιώργο Γεωργατζή, Head of Marketing & Communication, τηλ: 210.9760200, email: ggeorgatzis@officeline.grwww.officeline.gr