Η ηχηρή απουσία από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια

Πριν από λίγη ώρα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιαςενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού με καλεσμένους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η Τζένη έλαμπε μέσα στο φόρεμα που της σχεδίασε η Μαρέβα Μητσοτάκη και ήταν πραγματικά υπέροχη.

Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών στον λαμπερό γάμο, ανάμεσα σε αυτούς η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Εύα Αντωνοπούλου, η φίλη της νύφης Μαρία Κωνσταντάκη και άλλοι. Υπήρχε όμως και μία απουσία που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων –και το δικό μας-. Ποιος έλειπε από τον γάμο της Τζένης και του Βασίλη;

Δεν είναι άλλη...

..από την Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια περνάει το 3ημερο της στην Άνδρο με την οικογένειά της, κάνοντας μας να απορούμε που δεν πήγε στον γάμο. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν έλαβε το προσκλητήριο, όμως όπως καταλαβαίνεις όλοι περίμεναν να δουν την κουμπάρα της νύφης στον γάμο.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, να σου πούμε πως η Τζένη με τις δύο κόρες της έχουν βαφτίσει τη Βαλέρια. Όπως και να 'χει αυτό το 3ημερο η Ελένη Μενεγάκη έριξε ψήφο εμπιστοσύνης στην ξεκούραση με την οικογένειά της.