Φρικιαστικό βίντεο: Κροκόδειλος αναδύεται από το νερό με ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στους χρήστες του Διαδικτύου βίντεο που απαθανατίζει έναν κροκόδειλο να αναδύεται από τα νερά ενός ποταμού στο Σουλαουέσι της Ινδονησίας, έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι.

Όπως έγινε γνωστό, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ουτί ο οποίος βούτηξε με αναπνευστήρα στα επικίνδυνα νερά, προκειμένου να καθαρίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει η αδερφή του άτυχου άνδρα, ο κροκόδειλος τού επιτέθηκε την ώρα που έκανε στις εργασίες και τον έπιασε στα σαγόνια του. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της να τραβήξει τον 30χρονο από το νερό, δεν τα κατάφερε: Ο κροκόδειλος τον άρπαξε και βούτηξε στο νερό.

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης που έσπευσε στο σημείο ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του Ουτί αλλά ήταν ήδη αργά. Την επόμενη ημέρα εντόπισαν τον κροκόδειλο που είχε στο στόμα του το πόδι του 30χρονου. Τελικά, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ό,τι απέμεινε από το πτώμα του Ντάρλιν και να το παραδώσουν στην οικογένειά του για την ταφή.

Προσοχή - Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες: