Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα – Το μήνυμα από το νοσοκομείο

Μάλιστα προχώρησε η ίδια στη δημοσιοποίηση του προβλήματος μέσα από το νοσοκομείο. Μετά από μια χειρουργική επέμβαση σε μήνυμά της καλεί όλους μας να προσέχουμε και να προλαβαίνουμε τα χειρότερα.

zetadouka_60234187_2426885404030958_8061149024880975304_n.jpg

Δύσκολες ώρες περνά η Ζέτα Δούκα, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου το οποίοι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης της θείας από την πρώτη στιγμή, ενώ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα» έγραψε.

 

«Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, είναι καλά και χαρούμενη» συμπλήρωσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς.

newsbombgrhttps://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip/story/1006482/dyskoles-ores-gia-ti-zeta-doyka-to-minyma-apo-to-nosokomeio