Δολοφονία βιολόγου: Αμίλητος στον ανακριτή ο 27χρονος (βίντεο)

Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου

Ο κατηγορούμενος για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της 60 χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton -τα πλήρη στοιχεία του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα- πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων γύρω στις 10:30, συνοδεία αστυνομικών.

Μόλις έφτασε στα δικαστήρια, όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews, ο 27χρονος πατέρας, αγρότης και youtuber, ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ωστόσο εκείνος δεν έδωσε απάντηση

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία της Suzanne Eaton θα εκπροσωπηθεί στη διαδικασία από δικηγόρο που ορίστηκε, καθώς ο νομικός του εκπρόσωπος παραιτήθηκε ενώ πολλοί ακόμη δικηγόροι αρνήθηκαν να τον αναλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις κινήσεις του Γιάννη Παρασκάκη αμέσως μετά τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου. Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζονται είναι και ένα βίντεο που απεικονίζει τον 27χρονο εντός του σπηλαίου όπου προ ημερών εντοπίστηκε νεκρή η Suzanne Eaton.