ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ! ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά την ομολογία για τη δολοφονία της Suzanne Eaton. Όλοι σκέφτονται τα δύο παιδιά και τη σύζυγο του 27χρονου…

Η ομολογία του 27χρονου αγρότη για τη δολοφονία της Suzanne Eaton έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Κανείς από τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε στο έγκλημα.

Το ίδιο και το περιβάλλον της γυναίκας του. Οι περισσότεροι ήξεραν πως ο 27χρονος είναι ένας οξύθυμος άντρας, αλλά όπως λένε, άλλο αυτό και άλλο να κάνει κανείς μια τόσο στυγερή δολοφονία.

Σε γνωστό σιτε, μίλησε μια από τις καλύτερες φίλες της συζύγου του…

«Είμαστε φίλες από το σχολείο. Τώρα είμαστε 21 χρονών. Είναι η καλύτερή μου φίλη. Όταν τον γνώρισα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, πίστεψα ότι η φίλη μου βρήκε ένα καλό παιδί και ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Κάποια στιγμή της είχα πει “φοβάμαι μην προδοθείς κάποια στιγμή από αυτόν”. Της το είπα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον ήξερε πολύ καλά, όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του. Η φίλη μου, μου είπε “Μαρία, αυτόν αγαπάω και με αυτόν περιμένω το πρώτο μου παιδί”. Παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια. Η φίλη μου ήταν ήδη έγκυος και μετά από λίγο γέννησε ένα αγοράκι. “Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο” μου είπε τότε.

Μετά από περίπου δυο χρόνια γέννησε και το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι. Το βάφτισαν πριν έναν μήνα. Ο άντρας της είναι καβγατζής, νευριάζει συχνά και απότομα, πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά μέχρι εκεί. Σε όλους μας μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνουμε φόνο. Σκέφτομαι μήπως κάτι συνέβη με την Αμερικανίδα, μήπως του μίλησε απότομα ή του έκανε κάποια χειρονομία και τον νευρίασε. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί…

Είναι δουλευταράς, έκανε διάφορες δουλειές. Τελευταία δούλευε σε ένα εργοστάσιο με ξύλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σκότωσε άνθρωπο. Έχω πέσει από τα σύννεφα… Ο πατέρας του είναι παπάς, η μητέρα του ξημεροβραδιάζεται στις εκκλησίες… Τώρα σκέφτομαι μόνο τα παιδιά του και τη φίλη μου, που από εδώ και πέρα θα υποφέρουν. Προσπάθησα να τη βρω και να της μιλήσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει από χθες. Και, παράλληλα, εύχομαι η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει» λέει , η καλύτερη φίλη της συζύγου του δράστη.

Suzanne Eaton: Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δράστη
Οι στενοί συγγενείς του 27χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους, ομολόγησε αυτό το φοβερό έγκλημα που προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο” τόνισε στις αρχικές δηλώσεις ο πεθερός και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα. Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ.

Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ… Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω οτι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη. Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι “ναι, το έκανα”» δηλώνει, ο πεθερός του.

«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου»
Ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του στα social media, με τρόπο εκκεντρικό. «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα ήδη ζώων.

Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Όνειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Όποιος – όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει»

Ο 27χρονος αγρότης, γιος ιερέα, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια τη σύντροφό του και απέκτησε μαζί της δύο μωράκια. Έλκυε την καταγωγή από την Κίσαμο, ωστόσο ήταν μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, όπου ζούσε και δραστηριοποιούνταν.