Δεν έχεις λεφτά για λεύκανση δοντιών; Σου έχω την λύση!

Θέλετε να έχετε λευκότερα δόντια αλλά δεν θέλετε να δώσετε και ένα σωρό λεφτά για λεύκανση;
Σας έχω τη λύση για να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια.

Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε κατάλευκα δόντια είναι μία μπανάνα! 

Βγάλτε την φλούδα από μία μπανάνα και τρίψτε με αυτή τα δόντια σας για περίπου δύο λεπτά. Εννοείται βέβαια με το εσωτερικό μέρος από τη φλούδα της μπανάνας τρίβουμε την οδοντοστοιχία μας.

Η μπανάνα περιέχει σίδηρο, μαγνήσιο, ιώδιο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο και φθόριο,  απαραίτητα συστατικά που βοηθούν να γίνουν πιο λευκά τα δόντια. Φυσικά, μετά από λίγο βουρτσίζουμε τα δόντια. Μη ξεχνατε να επαναλαμβάνετε για ένα διάστημα, χρησιμοποίοντας μερικές μπανάνες και σε λίγο καιρό θα είναι πιο λευκά και περισσότερο αστραφτερά από ποτέ.

Ένας άλλος τρόπος, που πάλι τη λύση θα την δώσουν τροφές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Τα αποτελέσματα τις μεθόδου που ακολουθεί είναι εντυπωσιακά και σίγουρα θα σας χαρίσουν κατάλευκο χαμόγελο.

Αποξηράνετε μερικά φύλλα δάφνης και τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, θρυμματίστε στο μπλέντερ ωσότου να γίνουν σκόνη. Ανακατέψτε τα δυο υλικά μαζί και τρίψτε με το δάχτυλο ή μια οδοντόβουρτσα τα δόντια σας. Κατόπιν ξεπλύνετε καλά το στόμα και βουρτσίστε τα δόντια σας με οδοντόκρεμα.. Σίγουρα  με το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιαστείτε, αφού θα πετύχετε λεύκανση δοντιών με τον πιο φυσικό τρόπο.

Κι άλλο ένα φρούτο που χαρίζει κατάλευκα δόντια είναι η φράουλα! Πάρτε μια φράουλα που έχει ωριμάσει αρκετά και πολτοποιήστε τη, βουτήξτε μέσα στον πολτό την οδοντόβουρτσα και με απαλές κινήσεις  βουρτσίστε.Θα δείτε αποτελέσματα από τις πρώτες επαναλήψεις, συνήθως μετα από 15 μέρες θα έχετε αποκτήσει κατάλευκα δόντια.

Η φράουλα περιέχει 2 ουσίες το κιτρικό και το μηλικό οξύ. Η πρώτη ουσία και όσο το φρούτο είναι άγουρο, δρα αρνητικά και αποδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών, όσο όμως ωριμάζει η φράουλα, χάνει τη μεγάλη περιεκτικότητα σε κιτρικό και αυξάνεται το μηλικό οξύ. Η ουσία αυτή είναι που δρα τόσο  αποτελεσματικά στην λεύκανση....Γιαυτό μεγάλη προσοχή στην ωριμότητα της φράουλας.

Ένα άλλο υλικό που έχουμε στην κουζίνα μας είναι η σόδα....η οποία είναι αρκετά αποτελεσματική στην αφαίρεση των υπολειμμάτων που βρίσκονται στο στόμα μας. Ανακατέψτε  1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα με 1/2 κουταλάκι νερό,το αποτέλεσμα θα είναι μια παχύρρευστη πάστα.


Βουρτσίστε για περίπου δυο λεπτά με αυτό το μείγμα.Θα εξουδετερώσετε τα οξέα που υπάρχουν στο στόμα,θα απομακρύνετε υπολείμματα που έχουν μείνει στα δόντια,θα αφαιρέσετε την πλάκα.

Προσέξτε: Επειδή υπάρχει κίνδυνος να φθείρετε το σμάλτο των δοντιών,δεν πρέπει να επαναληφθεί περισσότερο από 2 φορές το χρόνο.