Δεν έχει τέλος η φρίκη: Ο serial killer στην Κύπρο ομολόγησε 7 φόνους - Σκότωσε μητέρα και κόρη

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 35χρονος αξιωματικός, έχει παραδεχθεί 7 συνολικά φόνους. Ο εντοπισμός του τρίτου πτώματος στο πεδίο βολής στην Ορούντα, θεωρείται ως η πέμπτη δολοφονία του 35χρονου όπως μεταδίδει το sigmalive.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, ενώ στο σημείο βρίσκεται όχημα το οποίο θα παραλάβει τη σωρό της άτυχης γυναίκας που έχει εντοπιστεί.

Εκτός από τον φόνο της Marry Rose, της 6χρονης κόρης της και της Arian Palanos παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

Επιπλέον παραδέχθηκε την δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία. Πρόκειται για την γυναίκα που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας.  Τη σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Η νέα υπόθεση που προκύπτει είναι η παραδοχή διπλής δολοφονίας μάνας και ανήλικης κόρης από τη Ρουμανία.

Βρέθηκε νέο πτώμα - Σοκάρει η ομολογία: «Δεν θυμάμαι ποια είναι»!

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4), μετά από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο. Το πτώμα εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε λάκκο στο πεδίο βολής. Εντοπίστηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Πολίτη", ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Όπως είπε στους ανακριτές, είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Μαρικάρ, ενώ επίσης είναι άγνωστο αν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκες που αγνοούνται.

realgr