Δάκρυσαν όλοι με τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών

Η Μαίρη Λίντα εμφανίστηκε  στη γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών,όπου φιλοξενείται, με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο και πιο ευδιάθετη από ποτέ.

Η μούσα του Μανώλη Χιώτη έκανε τους φιλοξενούμενους και τουςΜε φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο και πιο ευδιάθετη από ποτέ υπαλλήλους να δακρύσουν με τις υπέροχες ερμηνείες της -και κυρίως με το μεγαλείο της φωνής της- στην πασχαλινή γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του ιδρύματος Ζώη Κολιού.

Ήταν την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα όταν ο επιστήθιος φίλος της Μαίρης Λίντα και αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης και μαζί με αυτόν η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γεράσιμος Λιγνός, η Ελένη Φιλίνη και ο Στέλιος Τζανετής στο μπουζούκι βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν με τους τροφίμους του ιδρύματος, με αφορμή τις άγιες τούτες μέρες.

Λίγη ώρα πριν από το τέλος της συγκινητικής πασχαλινής γιορτής, όπου μοιράστηκαν και δώρα στους 100 φιλοξενούμενους, το μικρόφωνο δόθηκε στη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία έχει βρει ζεστασιά και φροντίδα στο ίδρυμα από τις 13 Δεκεμβρίου.

Με χαμόγελο στα χείλη αλλά και έκδηλη τη συγκίνησή της άρχισε να τραγουδά, προκαλώντας την έκπληξη όλων για τη φωνή της που παραμένει μοναδική στο πέρασμα των χρόνων.

«Περασμένες μου αγάπες», πού θα πας» και πολλές άλλες επιτυχίες, τις οποίες οι συγκάτοικοί της τραγουδούσαν παράλληλα.

Αίσθηση προκάλεσε ο χορός του Γιάννη Ρώτα, αδερφού του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, ο οποίος επίσης φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών από την Πρωτοχρονιά.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι για τη Μαίρη Λίντα τα δύσκολα με την υεγία της έχουν περάσει και δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε να ερμηνεύει πάλι ζωντανά σε πίστα τα τραγούδια της που έχουν αφήσει εποχή.