Αθηνά Ωνάση: Που ζει «κλειδωμένη» η «χρυσή» κληρονόμος; Οι σχέσεις της με την Ελλάδα είναι ανύπαρκτες

Σε μία μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στο Φαλκενσβάαντ ζει πλέον μόνιμα και απομονωμένα η Αθηνά Ωνάση, η οποία πλέον ασχολείται πλήρως με την ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας.

Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της και πλέον ζει ήρεμα, χωρίς να κάνει πάρτι στην βίλα της, καλώντας κοσμικούς τους διεθνούς τζετ σετ.

Η Αθηνά Ωνάση διάλεξε αυτή την μικρή κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλαδή κάνει και εκείνη.

Οι κάτοικοι του Φαλκνεσβάαρντ την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά.

Η χρυσή κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της.

Η Ωνάση πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια.

Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.

Η αφοσίωσή της στα άλογα αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό πέταξε για Ντουμπάι, όπου – παρότι το άλογό της βρισκόταν σε κακή μέρα – κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφθεί την προγονική της γη, τουλάχιστον 12 χρόνια.

europost.gr