Αποκλειστικό: Βοσκόπουλος-Γκερέκου: Ολική επαναφορά με ΕΟΤ! Ράβει ταγιέρ η Άντζελα, ζητάει πίσω επώνυμο και διατροφές ο Τόλης

Ούτως ή άλλως, εδώ και αρκετό καιρό, η Άντζελα Γκερέκου που είχε μείνει πολιτικά ανενεργή, είχε ενσωματωθεί σχεδόν αθόρυβα στη ΝΔ. Με διακριτική παρουσία στις εκδηλώσεις του κόμματος και στις ομιλίες του προέδρου, η Άντζελα περίμενε στωικά τη στιγμή της. Τη στιγμή που θα έμπαινε και πάλι στον πολιτικό στίβο.

Και αυτή η στιγμή φαίνεται πως ήρθε αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προορίζει – εκτός απροόπτου – για επικεφαλής του ΕΟΤ! Ένας από τους λόγους, λοιπόν, που η ίδια όπως και ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχουν φύγει καθόλου από την Αθήνα είναι αυτός. Οι επερχόμενες υποχρεώσεις της κ. Γκερέκου αλλά…και κάτι ακόμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο αξεπέραστος τραγουδιστής, μετά τη δικαίωσή του από τη Δικαιοσύνη στο θέμα της πατρότητας της Χαράς, αποφάσισε μετά από συζήτηση με τον δικηγόρο του, εκτός από το επώνυμό του, να ζητήσει πίσω και τις διατροφές που κατέβαλλε επί σειρά ετών, ενώ δεν είχε λυθεί – όπως εκείνος επίμονα ζητούσε – ο γρίφος, εάν το κορίτσι που απέκτησε κατά τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου, είναι πράγματι βιολογικό του παιδί. Μια υπόθεση που τον ταλαιπώρησε πολύ, κυρίως ψυχικά. Όπως βέβαια και τη Χαρά που σήκωσε το δικό της σταυρό, παρότι ήταν η μόνη που δεν έφταιγε για ό,τι συνέβη…

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη Τζούλια, ο Τόλης ήρθε αντιμέτωπος με την εφορία και με άγρια δικαστήρια για χρέη, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη του την περιουσία. Μετά από λίγο έμεινε και η Άντζελα εκτός Βουλής και εκτός υποκριτικής – με ελάχιστες εξαιρέσεις – κι έτσι τα οικονομικά ζόρισαν για το διάσημο ζευγάρι. Μετά από μια μακρά περίοδο απομόνωσης και μαζεμένης ζωής με πολλά προβλήματα υγείας για τον άρχοντα της πίστας, Βοσκόπουλος και Γκερέκου κάνουν come back, με τον πρώτο να διεκδικεί ό,τι θεωρεί πως του πήραν χωρίς να το δικαιούνται. και με τη δεύτερη να ράβεται για τα νέα της καθήκοντα.

Προς το παρόν, οι διακοπές στην Κέρκυρα με την μοναχοκόρη τους, Μαρία, θα μείνουν λίγο πίσω…

Πηγή:patkiout.gr