Αποκλειστικό: Αγωγή-μαμούθ της Ρούλας Κορομηλά για τα «χρέη» της από τραπεζικά δάνεια.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν κατέκτησε διόλου τυχαία τον τίτλο της εθνικής παρουσιάστριας. Άφησε το στίγμα της ανεξίτηλο στην ελληνική τηλεόραση με υπερπαραγωγές που έμειναν στην ιστορία και δεν κατάφερε κανείς, ούτε η ίδια στην τελευταία απόπειρά της στο Epsilon (και μετέπειτα OPEN), να τις επαναλάβει ποτέ ξανά και με τέτοια σαρωτική επιτυχία.

Όλα αυτά τα χρόνια που μεσουρανούσε, η Ρούλα έχει ακούσει κι έχει διαβάσει γι΄αυτήν τα χίλια μύρια. Για τους έρωτές της, για την καριέρα της, ακόμη και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Και σχεδόν ποτέ δεν έχει απαντήσει, πόσο μάλλον να κινηθεί νομικά.

Ωστόσο, τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ετοιμάζει ίσως για πρώτη φορά αγωγή-μαμούθ εναντίον γνωστής life style ιστοσελίδας και συγκεκριμένου ατόμου που ανέβασε κείμενο το οποίο αναφέρει ότι η Κορομηλά περνά δύσκολες ώρες και πως βγάζει στη «φόρα τα χρωστούμενα της παρουσιάστριας με αποκλειστικές πληροφορίες για το πόσα πήρε και τι τα έκανε»!

Το δημοσίευμα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς η Ρούλα έχει ανεχτεί πολλά από τον Τύπο αλλά αυτό, όπως μας είπε άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος της, δεν θα το ανεχτεί: «Έγινε έξαλλη! Δεν την έχω ξαναδεί έτσι για δημοσίευμα. Κι έχει δίκιο. Πως έγραψαν κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Η Ρούλα είναι τυπικότατη και δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα. Με τι στοιχεία τα γράφουν όλα αυτά έτσι απλά; Πως βγάζουν έτσι προσωπικά δεδομένα, άσχετα αν ισχύουν ή όχι; Αυτή τη φορά η Ρούλα θα είναι αμείλικτη γιατί έχει αναστατωθεί η ίδια, η οικογένειά της και όλοι όσοι την αγαπούν. Αυτή τη φορά θα κάνει αγωγή και μάλιστα μεγάλη. Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ και μπορώ να σας μεταφέρω».

Τι αναφέρει λοιπόν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας μάλιστα πως θα αποκαλύψει όσα δεν έχει γράψει κανείς μέχρι στιγμής και που έχει προκαλέσει την αντίδραση της κορυφαίας παρουσιάστρια; Ιδού:

«Δύσκολες ώρες! Στη φόρα για πρώτη φορά τα χρωστούμενα της Ρούλας Κορομηλά! Όλες οι λεπτομέρειες για το τραπεζικό δάνειο της παρουσιάστριας…

Μέσα από το……………και το…………..θα σας αποκαλύψω σήμερα πράγματα τα οποία δεν έχει γράψει κανείς μέχρι στιγμής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η παρουσιάστρια περνάει μια άσχημη φάση καθώς δυσκολεύεται να αποπληρώσει τα χρέη της στις τράπεζες…

Όπως μου μετέφεραν… ιδιαίτερα υψηλή δανειοδότηση έχει δοθεί από γνωστή τράπεζα στην κορυφαία Ελληνίδα. Πρόκειται για ένα δάνειο ύψους 850.000 ευρώ για την αποπληρωμή της πολυτελούς μεζονέτας της στην Κάτω Κηφισιά! Πέρα του αρχικού δανείου, συνολικού ύψους 700.000 ευρώ, η Ρούλα επανήλθε έναν χρόνο αργότερα, εξασφαλίζοντας και δεύτερο δάνειο 150.000 ευρώ».

Αυτά ανέφερε το δημοσίευμα οπότε μένει να δούμε αν η Ρούλα θα κάνει πράξη την «απειλή» της…